Ultra gyors, ultra biztonságos, ultra-Smart!

Elemhelyettesítő akkumulátoraink töltése már kevesebb időt igényel, mint leugrani a sarki boltba elemet venni.

Újra remekeltek a GP fejlesztőmérnökei, mikor kidolgozták a világon egyedülálló újGP PowerBank Ultra-Smart akkumulátortöltőt. A készülék már megjelenésében is hordozza a csúcstechnológia jegyeit. Rendkívül kis mérete nem haladja meg a 12x7x5cm-t, és mindössze 17 dkg súlya ideális útitárssá teszi. Hasonló célt szolgál a kapcsoló üzemű adapter, mely lehetővé teszi a készülék használatát 110-220 V-ról is. 2000 mAh fölötti kapacitású ceruzaakkumulátorok töltése eddig a legmodernebb töltőkkel is meghaladta az egy órás időtartamot, az új PowerBank U-Smarttal viszont páratlan módon, már fél óra elegendő erre. A gyorsaság viszont nem megy a biztonság rovására. A szabadalommal védett impulzustöltési eljárás és a processzor-vezérlés lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok ciklusszáma a gyorstöltés következtében ne csökkenjen.
A készülék egyszerre 1, 2, 3 vagy 4 darab, akár eltérő kapacitású vagy töltöttségi szintű AA (ceruza) vagy AAA (mikroceruza) méretű akkumulátort képes tölteni. Minden töltőcsatornát egyedileg felügyel egy, a töltést vezérlő mikroprocesszor (-dV figyelés), így biztosítva, hogy az akkumulátorok a maximális töltöttségi szintre jussanak. Ezen a ponton a készülék csepptöltési üzemmódra áll át.
A PowerBank U-Smart biztonsági rendszere magába foglalja a túlmelegedés elleni védelmet, és leáll a töltéssel, ha elem (nem tölthető!) vagy zárlatos akku kerül bele. A töltő használata egyszerű: csak belehelyezzük az akkumulátorokat, és a töltés folyamatát piros LED-ek jelzik. A LED-ek zöldre váltanak, ha az akkumulátorok készek a használatra.
Forgalomba hozza:

Voltaker Kft.
1142 Budapest, Szőnyi út 37/A.
Telefon: 221-3718, 221-4757
Fax: 273-1882 www.voltaker.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: akkumulátor, akku

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kertápolás akkus gépekkel

Az immáron több mint 25 éve Magyarországon működő Andreas STIHL Kft. megalakulása óta aprofi fogyasztók igényeit kívánja kiszolgálni. Ikonikus termékén, vagyisa STIHL láncfűrészen...


Hogyan töltsük telefonunkat?

A hosszú élettartamot garantáló helyes töltésről rengeteg információt olvashatunk. Arégebbiírások és a mostaniak között egészen mély ellentmondásokat találhatunk, demég a friss szakértői...