Szerző:
racsgabi » hétf. aug. 01, 2011 2:55 pm
Kedves zajártalomban szenvedő társaim!
A következő linket azoknak ajánlom a figyelmébe, akik nálam jobban értik az amerikai angolt:
http://www.youtube.com/watch?v=R-30s-HPrZ0A 20. perc körül beszél arról a hölgy, hogyan lehetséges, hogy ezt a magas frekvenciát érzékeljük,
-mármint mi "szerencsések". Szóval a lényeg, amit ki tudtam venni belőle, hogy adaptív módon viszonyul az
agyunk ehhez a rezgéshullámhoz, és minden 10-16. implulzusra? (vagy tudom én mire, nem értettem) képesek reagálni a hallócsontocskáink,
már akié... és ez már hangként érzékelhető.
Egyébként egyértelműen a HAARP-ról beszél mint nagyenergiájú izéről, ami elektromágneses hullámokat küld az ionoszférába,
amik aztán visszajönnek a földre. Ez megmagyarázza számomra, hogy miért nem érzékelem a hang irányát.
Ezt a búgó hangot, ami olyan, mint ha egy óriási palack száját fújná egy állandó irányú szél, kb.2-3 hónapja hallom. Nem tapasztaltam eddig, hogy szünetelt volna, egész nap hallható.
Szencsére nappal csak akkor hallom, ha nagy csend van, de éjszaka szörnyű. A kilenc éves kislányom azt állította miután panaszkodtam erre
a hangra, hogy ő egész életében hallotta, csak azt hitte, hogy ez normális.
3 éve élünk Zebegényben, előtte Budapesten laktunk, és ott is hallottam egy folyamatos búgást, de az sokkal mélyebb volt, hasonló az óm hanghoz, de nem annyira kellemes azért.
Megjegyzem, a wikipédia sok esetben csak az emberek félrevezetésére szolgál, csakúgy, mint egyes álhírek. A HAARP elméletet viszont sajnos sokminden és sokmindenki alátámasztja.