Ilyen nagy lett a csend?Mégiscsak nekem volt igazam?
Az a hiba hogy kicsit kevered az elektronikus meg a hagyományos feszültség szabályozókat. Elektronikus szabályozóról beszélsz aztán vigyorogva hivatkozol egy olyan mondatra egy könyvben ami nem az elektronikus szabályzó működéséről szól hanem a szabályozás elvéről (csak épp a szerző bízott abban hogy az olvasónak ez nem okoz megértési nehézséget) ezért oda sem írta hogy elvi működés. Aztán tárgyalja a hagyományos (relés) szabályozást az általad említett oldal közepétől majd ha picit tovább olvasol akkor eljutsz a 11. oldal közepe táján az elektronikus szabályozókhoz amin az első perctől lovagoltál. Tudod a házat sem a tető alá építik hanem a tetőt építik a ház fölé
Ugyan nem azt a könyvet olvasod amit javasoltam és nem is jutottál el a végére, pedig mondtam hogy :
Javasoltam olvasd el az autó elektronikával foglalkozó könyvet és ha marad kérdésed akkor tedd fel.
Az nevet aki a végén nevet te pedig egy dolgot tehetsz, megköszönöd jmedvegy fórumtársnak hogy erőn felül is türelmes maradt veled.