Ezermester Fórum

Gépekkel, eszközökkel, szerszámokkal kapcsolatos kérdések, tanácsok, problémák.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1
Sziasztok!
Van egy makita dhr264 36v akkus ütvefúróm ami egyszer csak megállt.Szénkefék elvoltak kopva kicseréltem őket.
Cserénél vettem észre az egyik oldali kefetartó kicsit megvolt olvadt volna,cserét követően terheletlenül rendben működött.Majd terhelve rövid időnbelül enyhe füst.Szétszedtem az egyik oldali kefetartó szinte elolvadt.
Kefék nem voltak megszorulva.
Van valakinek ötlete miért olvadt el az egyik oldali kefetartó?
Szia! Az olvadás valószínűleg túlmelegedés miatt történt. Ez lehet a kefetartó vagy a motor belső ellenállása miatt, esetleg a kefék nem érintkeznek megfelelően. Érdemes lenne ellenőrizni a motor állapotát és a kefetartó csatlakozásait is, hátha van valami hiba.rice purity score meaning
A retro bowl egy szórakoztató, nosztalgikus focijáték azok számára, akik szeretik a klasszikus játékstílust. Az egyedi pixelgrafikával tervezett Retro Bowl a 8 bites videojátékok korszakába repíti vissza a játékosokat, de modern, kifinomult és nagyon lebilincselő játékmenettel. Ez a játék nagyszerű választás azok számára, akik egyszerű, de drámai stílusban szeretnék megtapasztalni a futballt.
3 hozzászólás Oldal: 1 / 1