Mutasd meg a benned rejlő Ezermestert!

Ne csak olvasója, légy szerzője is az Ezermesternek. Küldd el nekünk saját készítésű/tervezésű/átalakítású alkotásaidat, műveidet bármilyen technikai témában!

Legyen az egyedi ötlet, külföldi oldalon látott téma megvalósítása (pl. játék, ékszer, használati- vagy lakberendezési tárgy, dekorációs elem, kemence, kerti sütő, virágállvány, fatároló, melegház, kerti tó, kút, terasz,hintapad, asztal, szekrény, gyermekjáték, kerékpártartó) vagy akármi más, amire büszke vagy és szívesen megosztanád másokkal!

Újrahasznosítási ötleteket is várunk!


Küldj képet, illusztrációt

Küldj minél több képet, illusztrációt és írd le pár mondatban, hogy mi látható a képen! Ha van lehetőséged, ne csak a végeredményt fényképezd le, hanem az alkotás menetét, a lépéseket!

Az anyagot a szerkesztőség email címére küldd el nekünk, az ezermester@ezermester.hu címre! Nagy mennyiségű/méretű képes anyag esetén email-ben egyeztesd velünk, hogy hova töltöd fel.

Az Ezermester a beküldött anyagokat gondosan átnézi, és a közlésre alkalmasakat megjeleníti nyomtatott és/vagy elektronikus formában!

Ezermester Szerkesztőség