MEGRENDELHETŐ

Együtt jobban megéri!

2018-09-10 13:04:10 | Módosítva: 2022-03-06 09:09:31

A könyvek kedvezményes áron, 0 Ft postaköltséggel megrendelhetők!Együtt jobban megéri!

Tetszőleges párosítással együtt is megrendelhetők a könyvek
kedvezményes áron, szintén 0 Ft postaköltséggel,
az ezermester@ezermester.hu e-mail címen
vagy 220-9065, illetve +36-30-201-9668 telefonszámokon!

2 db könyv: 2900 Ft
3 db könyv: 3900 Ft
4 db könyv: 4900 Ft
5 db könyv: 5900 Ft
6 db könyv: 6900 Ft

Kedvezményezett: Ezermester 2000. Kft.
Számlaszám: 10300002-10591968-49020015
A közleményben tüntesd fel neved, címed!


Kertem, teraszom

tervezés, építés, gondozás

Hasznos gyakorlati tanácsokat talál ebben a könyvben, akár kertjét, akár teraszát vagy erkélyét szeretné széppé varázsolni, és annak szépségét megőrizni úgy, hogy mindez ne jelentsen vállalhatatlanul sok munkát. A gyerekek biztonságáról és az allergiásokról sem feledkeztünk meg.
Ára: 1490 Ft
Biokert

veteményeskert, gyümölcsös, díszkert

Sok hasznos gyakorlati útmutatót talál ebben a könyvben a zöldség- és gyümölcstermesztés, illetve a díszkert-gondozás minden fontos területén alkalmazható biomódszerekről, akár kezdő, akár gyakorlott kertészkedő. Az érthető, egyértelmű leírások segítségével nem lehet más az eredmény, csak gyönyörű kert, ahol mindenki jól érzi magát, és az egészséges termés, amit jóízűen és bátran fogyaszthat az egész család.
Ára: 1980 Ft
Biokonyha

egészséges és bio alapanyagok, modern konyha, bio-módszerek, gluténmentes és alakbarát receptek

Életünkben fontos szerepet játszik a táplálkozás. Lényeges lenne, hogy folyamatosan kísérjük figyelemmel elfogyasztott ételeinket, és tudatosan válogassuk meg az alapanyagokat, melyekből azokat előállítjuk, előállítják. Legyen gondunk arra is, hogy hol, milyen eszközökön, milyen módszerekkel készülnek el azok. Ebben a könyvben e a célnak az eléréséhez igyekszünk hasznos tudást közvetíteni olvasóinknak. Hogy a „bio” ne csak egy szó, hanem tartalmas fogalom legyen mindennapjainkban.
Ára: 1980 Ft 

Kerti kislexikon

négy évszak tennivalói

A könyv végigvezeti a kedves olvasót mind a négy évszak legfontosabb kerti tennivalóin. Mind a díszkertek, mind a veteményeskertek hobbi művelői megtalálják a legfontosabb információkat ahhoz, hogy a kert művelése ne csak hasznos tevékenység, hanem kellemes időtöltés is legyen.
Ára: 1980 Ft
Szobanövények

virágok gondozása a lakásban
40+10növény részletes ismertetése

A könyv lexikonszerűen veszi sorra a lakásban sikeresen tartható növényeket. Már a növény kiválasztásakor sgítségünkre lesznek a leírások, mert pontosan megtudjuk, hogy milyen körülményekre (hőmérséklet, páratartalom stb.) van szüksége a növénynek az egészséges fejlődéshez. Megtudjuk, hogy mekkorára fog nőni az évek alatt, így nem kerülünk abba a helyzetbe, hogy esetleg meg kell válnunk szeretett növényünktől, mert kinőtte a lakást. Megtudjuk, hogy mérgező-e, hogy mikor szükséges átültetni, mennyit kell locsolni és tápoldatozni, és hosszan sorolhatnánk a felmerülő kérdéseket, melyre válaszokat kapunk a könyvből. A lexikonszerű leírásokon túl számos tipp található a szobanövények tartásával kapcsolatban. A különleges növényekről és a betegségekről sem feledkeztünk meg.
Ára: 1980 FtVeteményeskert

zöldség- és gyümölcstermesztés
kiskertben, teraszon

A könyv végigvezeti az olvasót a veteményeskertek és a gyümölcsös kiskertek tennivalóin közérthető formában. Az egyértelmű leírások segítségével a kezdő kertészkedők is bátran nekivághatnak a zöldség- és gyümölcstermesztésnek, a siker szinte garantált. A könyv sok tippet ad a kicsi kertek minél jobb helykihasználására, sőt az erkélyen vagy a teraszon is jól bevált módszerekkel külön foglalkozik, így a városlakók sem maradnak ki a saját veteményeskertek adta egészséges zöldségek és gyümölcsök előnyeiből.
Ára: 1980 FtTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szalmakertek, -ágyások

A zöldségeskert annyival jobb a díszkertnél, hogy azt évente újra alakítjuk, hisz az oda ültetett növények csak egy szezont töltenek a helyükön. A kisméretű szalmabálákból kialakíthatunk emelt...


Poloskák a kertben

Az utóbbi években számos új rovarfaj jelent meg hazánkban, melyek nagy veszélye, hogy nincs természetes ellenségük, és az egyre melegebb telek miatt a fagy sem tizedeli meg őket. Egyik ilyen a...