MEGRENDELHETŐ

Együtt jobban megéri! Bővebb információ itt!

2018-09-10 13:04:10 | Módosítva: 2024-05-31 20:26:49

A könyvek kedvezményes áron,
0 Ft postaköltséggel megrendelhetők!Együtt jobban megéri!

Tetszőleges párosítással megrendelhetők a könyvek kedvezményes áron, 0 Ft postaköltséggel, az ezermester@ezermester.hu e-mail címen vagy a +36-30-201-9668 telefonszámokon!

1 db könyv: 2.380 Ft
2 db könyv: 3.900 Ft
3 db könyv: 5.900 Ft
4 db könyv: 7.900 Ft
5 db könyv: 10.900 Ft
6 db könyv: 12.900 Ft
7 db könyv: 14.900 Ft
8 db könyv: 17.900 Ft


Kedvezményezett:
Ezermester 2000 Kft.

Számlaszám:
10300002-10591968-49020015

A közleményben tüntesd fel:
név, cím és a kiválasztott könyvek címét!


Kertem, teraszom

tervezés, építés, gondozás

Hasznos gyakorlati tanácsokat talál ebben a könyvben, akár kertjét, akár teraszát vagy erkélyét szeretné széppé varázsolni, és annak szépségét megőrizni úgy, hogy mindez ne jelentsen vállalhatatlanul sok munkát. A gyerekek biztonságáról és az allergiásokról sem feledkeztünk meg.
Ára: 2380Ft


Biokert

veteményeskert, gyümölcsös, díszkert

Sok hasznos gyakorlati útmutatót talál ebben a könyvben a zöldség- és gyümölcstermesztés, illetve a díszkert-gondozás minden fontos területén alkalmazható biomódszerekről, akár kezdő, akár gyakorlott kertészkedő. Az érthető, egyértelmű leírások segítségével nem lehet más az eredmény, csak gyönyörű kert, ahol mindenki jól érzi magát, és az egészséges termés, amit jóízűen és bátran fogyaszthat az egész család.
Ára: 2380Ft


Biokonyha

egészséges és bio alapanyagok, modern konyha, bio-módszerek, gluténmentes és alakbarát receptek

Életünkben fontos szerepet játszik a táplálkozás. Lényeges lenne, hogy folyamatosan kísérjük figyelemmel elfogyasztott ételeinket, és tudatosan válogassuk meg az alapanyagokat, melyekből azokat előállítjuk, előállítják. Legyen gondunk arra is, hogy hol, milyen eszközökön, milyen módszerekkel készülnek el azok. Ebben a könyvben e a célnak az eléréséhez igyekszünk hasznos tudást közvetíteni olvasóinknak. Hogy a „bio” ne csak egy szó, hanem tartalmas fogalom legyen mindennapjainkban.
Ára: 2380Ft

 

Kerti kislexikon

négy évszak tennivalói

A könyv végigvezeti a kedves olvasót mind a négy évszak legfontosabb kerti tennivalóin. Mind a díszkertek, mind a veteményeskertek hobbi művelői megtalálják a legfontosabb információkat ahhoz, hogy a kert művelése ne csak hasznos tevékenység, hanem kellemes időtöltés is legyen.
Ára: 2380Ft


Szobanövények

virágok gondozása a lakásban
40+10 növény részletes ismertetése

A könyv lexikonszerűen veszi sorra a lakásban sikeresen tartható növényeket. Már a növény kiválasztásakor sgítségünkre lesznek a leírások, mert pontosan megtudjuk, hogy milyen körülményekre (hőmérséklet, páratartalom stb.) van szüksége a növénynek az egészséges fejlődéshez. Megtudjuk, hogy mekkorára fog nőni az évek alatt, így nem kerülünk abba a helyzetbe, hogy esetleg meg kell válnunk szeretett növényünktől, mert kinőtte a lakást. Megtudjuk, hogy mérgező-e, hogy mikor szükséges átültetni, mennyit kell locsolni és tápoldatozni, és hosszan sorolhatnánk a felmerülő kérdéseket, melyre válaszokat kapunk a könyvből. A lexikonszerű leírásokon túl számos tipp található a szobanövények tartásával kapcsolatban. A különleges növényekről és a betegségekről sem feledkeztünk meg.
Ára: 2380Ft


Veteményeskert

zöldség- és gyümölcstermesztés
kiskertben, teraszon

A könyv végigvezeti az olvasót a veteményeskertek és a gyümölcsös kiskertek tennivalóin közérthető formában. Az egyértelmű leírások segítségével a kezdő kertészkedők is bátran nekivághatnak a zöldség- és gyümölcstermesztésnek, a siker szinte garantált. A könyv sok tippet ad a kicsi kertek minél jobb helykihasználására, sőt az erkélyen vagy a teraszon is jól bevált módszerekkel külön foglalkozik, így a városlakók sem maradnak ki a saját veteményeskertek adta egészséges zöldségek és gyümölcsök előnyeiből.
Ára: 2380 Ft


Fűszer- és gyógynövények

konyhában, teraszon, kertben

Az egészséges táplálkozási szokások elterjedése és a természet-gyógyászat iránti egyre növekvő érdeklődés ismét népszerűvé tette a gyógy- és fűszernövényeket. Egyre többen főznek könnyű, finoman fűszerezett ételeket, és helyettesítik házipatikájukban a tablettákat is gyógyteákkal. Gyógy- és fűszernövényeket egy ablakpárkányon is sikeresen termeszthetünk, de a kertben biztosan akad egy napos sarok, ahol kialakíthatjuk a saját kis füveskertünket. Ebben a könyvben bemutatjuk ezen növények termesztésének, gondozásának és szaporításának módjait, és sorra vesszük számtalan gyógy- és fűszernövény, illetve gyümölcs jótékony hatását is szervezetünkre.
Ára: 2380 Ft


Gyógyító növények

A természet kincsei az egészségért

Egészségünk, szépségünk vagy jó közérzetünk megőrzése érdekében egyre növekszik az érdeklődés a természet kincsei iránt. Ebben a könyvben a teljesség igénye nélkül sorra vesszük számtalan növény jótékony hatását szervezetünkre és életmódunkra. Mindezek mellett nagyon fontosnak tartjuk bemutatni a gyógynövények veszélyeit is, mert rosszul kiválasztva vagy rosszul adagolva ártalmasak is lehetnek, és akár komolyabb allergiás reakciókat is kiválthatnak.
Ára: 2380 Ft
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen ésgyorsan megy. A...


Május a kertekben

Kertészeti szempontból nézve május az egyik legintenzívebb hónapunk. A tavasz már a vége felé jár, ám a nyári szárazság és nagy forróság még nem ért ide, így ebben a hónapban a legintenzívebb a...