Műanyag kerti szegélyek

2014-06-11 10:35:18 | Módosítva: 2014-06-11 10:43:10

Sokunknak ad lehetőséget a pihenésre, feltöltődésre egy saját kert, melynek kialakítása során keressük azokat a megoldásokat, melyek nem rabolják amúgy is szűkös időnket, mégis időt állók és dekoratív látványt nyújtanak.


Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani és megismertetni a Kedves Olvasóval egy termékcsaládot, amelynek elemei a kertépítés során mindenféle szegélyezésre ajánlanak megoldást.

A különböző ágyásszegélyek célszerűen használhatók:

– gyökérzóna megfogására,
– talajtakaró, virágágyások, örökzöldek szegélyezésére
– pázsit és mulcsos terület elválasztására,
– pázsit és gyöngykavics elválasztására,
– kerti tavak építésekor.
A divatos magas-ágyás szegélyezésére, vagy támfal építésére különböző magasságú trapéz profillemezek nyújtanak biztonságos megoldást.

A bambusz-gyökérzet burjánzását hivatott megakadályozni a bambusz-szegély, amely új telepítés és több éves erős növekedésnek indult bambuszok esetén is alkalmazható, ugyanakkor közművédő-ként is használható.

Hazánkat is elérte a klímaváltozás, sok, erős napsütéssel, kevés csapadékkal, ezért nyújt szebb és kedvezőbb megoldást a műanyag térkőszegély, amely térkő, gumitégla és gyeprács burkolatú utak és parkolók szegélyezésére is alkalmas. Valamennyi termék UV-stabil, napfény- és fagyálló.

A termékek teljes választéka: www.bauplast.hu
BAUPLAST Kft.
2800 Tatabánya, Szövetkezet u. 12.
E-mail: bauplast@t-online.hu
Telefon: +36-30-300-6462

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Palántázás hatékonyan

Április és május a palántázások legfőbb ideje. Összeszedtünk pár hasznos tippet, hogyan palántázzunk úgy, hogy az minél eredményesebb legyen.Mi magunk is nevelhetünk palántákat, ám ez egy...


Kertápolás akkus gépekkel

Az immáron több mint 25 éve Magyarországon működő Andreas STIHL Kft. megalakulása óta aprofi fogyasztók igényeit kívánja kiszolgálni. Ikonikus termékén, vagyisa STIHL láncfűrészen...