Műanyag kerti szegélyek

2014-06-11 10:35:18 | Módosítva: 2014-06-11 10:43:10

Sokunknak ad lehetőséget a pihenésre, feltöltődésre egy saját kert, melynek kialakítása során keressük azokat a megoldásokat, melyek nem rabolják amúgy is szűkös időnket, mégis időt állók és dekoratív látványt nyújtanak.


Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani és megismertetni a Kedves Olvasóval egy termékcsaládot, amelynek elemei a kertépítés során mindenféle szegélyezésre ajánlanak megoldást.

A különböző ágyásszegélyek célszerűen használhatók:

– gyökérzóna megfogására,
– talajtakaró, virágágyások, örökzöldek szegélyezésére
– pázsit és mulcsos terület elválasztására,
– pázsit és gyöngykavics elválasztására,
– kerti tavak építésekor.
A divatos magas-ágyás szegélyezésére, vagy támfal építésére különböző magasságú trapéz profillemezek nyújtanak biztonságos megoldást.

A bambusz-gyökérzet burjánzását hivatott megakadályozni a bambusz-szegély, amely új telepítés és több éves erős növekedésnek indult bambuszok esetén is alkalmazható, ugyanakkor közművédő-ként is használható.

Hazánkat is elérte a klímaváltozás, sok, erős napsütéssel, kevés csapadékkal, ezért nyújt szebb és kedvezőbb megoldást a műanyag térkőszegély, amely térkő, gumitégla és gyeprács burkolatú utak és parkolók szegélyezésére is alkalmas. Valamennyi termék UV-stabil, napfény- és fagyálló.

A termékek teljes választéka: www.bauplast.hu
BAUPLAST Kft.
2800 Tatabánya, Szövetkezet u. 12.
E-mail: bauplast@t-online.hu
Telefon: +36-30-300-6462

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kertjeink szintezettsége

Akárcsak egy természetes erdei környezetben, a kertben is különféle szintezettségeket figyelhetünk meg. Akár a talaj egymás után következő rétegeire, akár a növényzeti sáv szintjeire, vagy a...


Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen ésgyorsan megy. A...