Megnyílt a 11. Praktiker barkácsáruház

Nemrég a Budapesti, Mester utcai áruház átadásakor - még azt írtuk, hogy az az ország legnagyobb Praktiker áruháza. Múlt év december 16 óta ez már el is avult, ugyanis akkor nyílt meg a még újabb és még nagyobb barkácsáruház, Budapest III. kerületében, a Bécsi út 136-ban. E hely érdekessége, hogy itt volt annak idején a Téglagyár sportpályája, ahol a legendás "Aranycsapat" tagja, Hidegkúti Nándor az első lépéseket megtette a futball-világkarrier felé. Ennek apropóján az ünnepélyes megnyitón örömmel fedeztük fel az élő legendákat - Hidegkútit, Bizánszkit és Grosicsot, Szepesi György társaságában. Már csak Puskás hiányzott.

No de azért az áruházról is ejtsünk szót. A 20 millió márkás beruházással épült, egyszintes épület több mint 9200 m2 alapterületű, így kényelmesen elfér benne a 60 000 különféle cikkből álló árukészlet, amelynek most már 70 %-a magyar beszállítóktól származik. Az építkezőket, otthonszépítőket, ezermestereket 120 főből álló személyzet és 350 férőhelyes parkoló várja. Az épület már most szépen belesimul a környezetébe, melyet folyamatosan parkosítanak.
Az árukészlet szinte mindent felölel, ami olvasóink számára érdekes lehet. Kellékek a legszélesebben vett lakberendezéshez, építéshez ugyanúgy megvásárolhatók, mint a barkácsolás alapanyagai, szerszámai, vagy éppen a kertápolás eszközei. Képes összeállításunk segítségével talán érzékeltetni tudjuk ezt a bőséget, sokféleséget.
Nem hiányozhat mindebből persze lapunk, az Ezermester 2000 sem. A másik 10 Praktiker áruházhoz hasonlóan itt is megvásárolhatják érdeklődő olvasóink régebbi lapszámainkat is. Az elmúlt két évben a Praktiker vállalat az egész országot lefedő hálózatot hozott létre, áruházaik Budapesten kívül megtalálhatók Pécsen, Székesfehérváron, Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten, Győrött, Nyíregyházán és Miskolcon, sőt, információnk szerint rohamléptékkel készül a szombathelyi is.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: praktiker

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Megmenekült a Praktiker, de kiszáll a Baumax

A svájci székhelyű stratégiai befektető, a Papag AG a lengyelországi Praktiker áruházlánc után a konszern másik külföldi leányvállalatát, a Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft.-t...


Módosítja nyitva tartását a Praktiker

A törvényi keretek között igazodik a Praktiker a vásárlók igényeihez, ennek megfelelően március közepétől módosítja nyitva tartási rendjét.Hétfőtől szombatig reggel 7.30 órától este 20.30 óráig...