A FEIN továbbfejlesztett oszcilláló gépe

Módosítva: 2016-04-11 23:27:06

Az elégedett felhasználók széles tábora által összegyűjtött tapasztalatokra, visszajelzésekre alapozva, a Fein – a hagyományokhoz híven – ismét olyan, új fejlesztésekkel mutatkozik be, amivel méltán vívja ki az igényes szakemberek elismerését.

A többek között ablak- és ajtótokok kivágására is alkalmas oszcilláló gépcsalád új taggal bővült, az FSC 2.0 típusú géppel. A teljesen új mechanikára épül fej kisebb és formatervezettebb lett. A FEIN 400 W-os HIGH-POWER motorja – amely napi 8-órás teljesítményt jelent – egyedülálló élettartamot és stabilitást biztosít. A korábbi 2 x 1,6 °-os amplitúdó 2 x 2 °-os lett, amellyel jóval nagyobb vágási sebesség érhet el! Ezzel együtt – az új technikának köszönhetően – jelentsen csökkent a zajszint, így jóval kellemesebb a géppel folyamatosan dolgozni!

A munkavégzés komfortját növeli a felszerelhet rezgéscsillapító fogantyú és a speciális, gél anyaggal töltött kesztyű. 

Az új fej kialakításánál fontos szempont volt, hogy a régi felhasználók a meglévő tartozékaikat ugyanúgy használhassák tovább. Ennek megfelelően egy hatlapú szerszám csatlakozás hozza létre a gép és a szerszám közötti erőátviteli kapcsolatot. Ez a gyors, biztonságos és könnyen kezelhet rendszer teszi lehetővé, hogy egymástól teljesen eltér szakmák megelégedéssel használják. Optimálisan összeállított készletek állnak az üvegesek, ablakgyártók, asztalosok, belsőépítészek, csempézők, kályhások és fugafelújítást végző szakemberek részére. Nemcsak az eddigi, jól ismert tartozékokból válogathatnak, hiszen az új géppel együtt új kiegészítők is megjelentek.

Az elszívó sisaknak köszönhetően minimálisra csökkenthet a porképződés. Mélységhatárolóval biztosítható, hogy ne érjünk betont vagy olyan anyagot, amely károsíthatja a fűrészlapot! Az E-Cut fűrészlapok eddig is biztosították a nagy vágási sebességet és rendkívüli pontosságot a nehezen hozzáférhet helyeken. A FEIN tovább bővítette a választékot! Az új bimetall E-Cut fűrészlapok az ablakbeépítők álmát valósítják meg azáltal, hogy a régi ablakkeretben rejtetten elforduló szögeket a fűrészlap tönkremenetele nélkül képesek elvágni.

FEIN Hungária Kft
2111 Szada
Dózsa Gy.u.172.

Tel.: (06-28) 503-100(06-28) 503-101
Fax: (06-28) 404-729
www.fein.hu
www.multimaster.hu
E-mail: fein@fein.hu
www.supercut.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: oszcilláló, FEIN

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mit tudnak még a FEIN oszcilláló gépei?

Szeptemberi és októberi számunkban leírtuk, milyen egyedi munkákat képesek elvégezni az ún. E-cut fűrészlappal a C.&E.FEIN GmbH, Stuttgart által gyártott oszcilláló gépek. Tapasztalhatták, hogy...


Asztalosmunkák, belsőépítészet könnyedén

Az ablak- és faiparban, a szereléseknél, a belsőépítészetben új lehetőségeket kínál az elektromos szerszámgyártó, a C.&E.FEIN GmbH, Stuttgart.