Asztalosmunkák, belsőépítészet könnyedén

Módosítva: 2016-04-11 23:35:03

Az ablak- és faiparban, a szereléseknél, a belsőépítészetben új lehetőségeket kínál az elektromos szerszámgyártó, a C.&E.FEIN GmbH, Stuttgart.

Az innovatív „E-cut” fűrészrendszerrel bevágások, kivágások és illesztések problémamentesen megoldhatók. Segítségével az időrabló szereléseket el lehet felejteni. Az „E-cut” fűrészlapok a FEIN kétfajta oszcilláló gépére lettek kifejlesztve: a MultiMasterre és a SuperCut vágógépre.

Az ún. E-Cut fűrészlapok fa, műanyag és gipszkarton fűrészelésére, vágására alkalmasak. A különleges előny: a körfűrésszel, beszúró fűrésszel és a tigrisfűrésszel ellentétben nincs szükség szabad térre oldalt vagy a munkadarab mögött. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma már nem jelent gondot a szegek, csavarok elvágása sem, amelyek az ablakkeretben találhatók.

A nagy terhelhetőségű FEIN oszcilláló szerszámok a tág tartozékprogramon keresztül multifunkcionális alkalmazási lehetőségekkel rendelkeznek: a felhasználók precízen vághatják a parkettát, az ajtófélfát és a szegélylécet egymáshoz tudják illeszteni. A fűrészlapok hossza nagy bemerülési mélységet tesz lehetővé. A fűrészlapok a vésővel, kézifűrésszel és más kézi szerszámokkal való fáradságos és időrabló kézimunkát teszik feleslegessé. A fő felhasználási területek; a bútor- és konyhabeépítések, a belsőépítészet és az elektromos szerelések.

A speciális fűrészlapok 8 különböző méretben kaphatók, más-más szélességben, bemerülési mélységben és fogazással. A gépekhez felszerelhető mélységhatároló biztosítja, hogy a nem kívánt anyagba ne vágjon bele a fűrészlap vagy fűrésztárcsa.

A Fein gépek működés közben megtekinthetők a www.multimaster.hu oldalon található videón!

FEIN Hungária Kft
2111 Szada
Dózsa Gy.u.172.
Tel.: (06-28) 503-100
Fax: (06-28) 404-729
www.fein.hu
www.multimaster.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: oszcilláló, asztalos

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A FEIN továbbfejlesztett oszcilláló gépe

Az elégedett felhasználók széles tábora által összegyűjtött tapasztalatokra, visszajelzésekre alapozva, a Fein – a hagyományokhoz híven – ismét olyan, új fejlesztésekkel mutatkozik be, amivel...


Mire jó egy régi, szuvas forrázóteknő?

Sváb forrázóteknő, örökség. Szuvas, elöregedett, kerülgetjük jó tizenöt éve. Disznót nem vágunk, eladni minek, mit kapok érte? Eltüzelni? Bűn lenne!