Ősi erő a piramisból

AlgamentesítőAz elmúlt évszázad „nagyot alkotott” a környezetszennyezés és a burkolt-lopakodó, nehezen észrevehető, de tényleges életminőség-romlás területén. Ez megmutatkozik a növekvő egészségügyi kiadások ellenére is. A betegségtünetek, hangulatromlás, allergia, depresszió, túlzott „indokolatlan” fáradékonyság mindennapos jelenségekké váltak. Tanulni kell őseinktől, és át kell emelni a jelenbe a praktikumot, még akkor is, ha a mai tudományos világ nem tudja, vagy nem akarja – esetleg jól megfontolt üzleti érdekekből – a jelenségek korrekt magyarázatát megadni.

A piramis egy energiaforrás, egy más – az eddigiektől eltérő – de ténylegesen hatékony „eszköz”. A piramisban „csodás” jelenségek játszódtak le, pl. magvak évezredek után is csíraképesek maradtak, csodálatos gyógyulások történtek stb. A világban lévő több ezer db piramis – beleértve a kunhalmokat is – nem munkaerő pazarlás és gigantománia eredményei. A piramisenergia alapvetően megváltoztatja a víz, mint legfontosabb életvivő (adó) anyag tulajdonságait, és itt van a lényeg! Az élővilág túlnyomó része vízből épül fel, tehát ha víz változik, az élővilág is változik. A piramisenergia egy magyar találmány segítségével, a LAPPIRAMIS által megismerhetővé vált, kutatható lett, és mint olcsó termék szolgálja a közjót a nyitott, józan paraszti ésszel gondolkozó emberek számára. Sorozatunk erről szól, ebbeli eredményeinket osztjuk meg Önökkel, tisztelt Olvasóink.

Mi a LAPPIARMIS?

Ez egy poláris alfa-théta-delta (3-9 Hz) rezgéseket sugárzó energiaforrás, mely egy műanyag lapba sajtolt negatív piramisminták tömegéből áll. Ezen lap könnyű, vágható, megmunkálható (barkácsolható). A LAPPIRAMIS gyógyászati segédeszközként hozzájárul a jó közérzetünkhöz, nyugtató, vérkeringés javító, fájdalomcsillapító hatású, amit sok ezer felhasználó bizonyít. A LAPPIRAMIS több méterre ható sugárzása javítja a magvak csírázóképességét, tisztítja, energetizálja a vizet (szennyvizet is), algamentesít.
A LAPPIRAMIS-sal kezelt víz kedvező hatású az emberi, állati és növényi élővilágra – zöldtömeget növel. Hűtőszekrénybe téve (anélkül is) javítja az élelmiszerek eltarthatóságát. A terméket rendszeresen használó természetgyógyász levelében a következőt írta: „... hűtőszekrényem aljába beletettem egy L-08-as lappiramist, melyből csak 10 cm-t kellett levágni. A hűtőben tárolt élelmiszerek ettől mind energetizáltak lesznek, ennek jelentőségét pedig nem hiszem, hogy ecsetelnem kellene. ... amióta a lappiramis a hűtőben van, a zacskós tej nem savanyodik meg, eddig 6 nap volt a legtöbb, amit próbáltam. A másik igazán lenyűgöző eredményt a salátalevél produkálta. 3 hete van a hűtőben és frissebbnek látszik, mint amikor betettem. Elgondolkodtató...”
Kukorica csíráztatási kísérlet eredménye Valóban elgondolkodtató, mivel az eddigi tudományos ismereteink alapján nincs igazán „kézzelfogható” magyarázat erre. Más, ezzel kapcsolatos, és az eddigiekben vizsgált, kipróbálás alá vetett dolgokra sincs ésszerű magyarázat. Elfagyott gyümölcsfák indulnak meg újbóli fejlődésnek, a víz pH értéke megnő, a vízben oldott és keménységet okozó anyagok spontán kicsapódnak, a rossz minőségű mustból igazi jó bor lett. Vajon miért érzik a betegek jobban magukat egy kórházban (nem tudtak róla, hogy LAPPIRAMIS van az ágybetétjükben!), a magvak miért csíráznak jobban stb. Számtalan dolog van még, amit meg kell vizsgálni ezzel kapcsolatban. Jelenleg a vizsgálati eredmények, használók észrevételeinek, visszajelzéseinek rendszerezése folyik, ezért arra kérünk minden kedves felhasználót, hogy tapasztalatait nyugodt szívvel ossza meg velünk (lehetőleg írásban); ha van, akkor a rossz tapasztalatait is írja meg nekünk, ezzel is segíti munkánkat!
Fotóinkon a LAPPIRAMIS néhány gyakorlati alkalmazása látható. A szennyvízkezelő berendezés és az algamentesítő jelenleg bevizsgálás alatt áll. Az eddigi, mért adatok alapján a berendezések – a méreteikhez képest – nagyon nagy hatásfokkal javítják a szennyvíz minőségét.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

SzennyvíztisztítóPIPECON
Csőkötéstechnika
Szövetkezet
2049 Diósd, Kőbányai út 10.
Pf. 17
Telefon/fax: (23) 381-681
(23) 380-011

Homepages: http://www.pipecon.hu/
e-mail: pipecon@pipecon.hu

A LAPPIRAMIS-sal
kapcsolatos információk:

Gyógyító LAPPIRAMIS
Alapítvány
2049 Diósd, Kőbányai út 10.
Pf. 17
Telefon: (23) 545-050
Fax: (23) 380-011

E-mail: lappiramis@freemail.hu
info: www.extra.hu/lappiramis

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: piramis, energia

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

ÖKO ház Mexikóban

Az épület Mexikó hegyei közt épült fel, méghozzá rendkívül meredek részen, és csak egy sziklának tűnik a hegyoldalban.


Hőszigetelés lépésről lépésre

Alapvető elvárás egy épülettel szemben, hogy a belső térben nagyjából ugyanaz legyen a hőmérséklet a nyári és a téli időszakban is. Természetesen az esztétikum sem elhanyagolható szempont egy-egy...