10 év Magyarországon

Szegélyvágók és tartozékaik!

Az elektromos és benzinmotoros kaszák hasznos segítséget nyújtanak járdaszegélyek, árokpartok és nehezen hozzáférhető helyek tisztán, ápoltan tartásához minden évszakban. A széleskörű tartozékprogram növeli a gépek kihasználhatóságát,
sokféle alkalmazást tesz lehetővé.

Az elektromos szegélyvágók kifejezetten kicsi kertekbe ajánlottak, kis tömeg és könnyen kezelhetőség jellemzi őket. Az MTD legkisebb teljesítményű elektromos készüléke az ET 700 típus, amely 700 W teljesítménnyel, és 38 cm munkaszélességgel, damilos változatban kapható. Járdaszegélyek nyírásához kiválóan megfelel.
Az 1000 W teljesítményű ET 1000 és EB 1000 típusok már cserélhető tartozékokkal kaphatók.

Motor: 1000 W, Munkaszélesség: 40 cm, Damilátmérő: 2,03 mm,
Fordulatszám: 8000/perc

Benzinmotoros kaszák között nagyobb választék áll a vásárló rendelkezésére. Az MTD két- és négyütemű motorokkal szereli benzines szegélyvágóit. Kényelmes damiladagolás, a damilfej gyors- és egyszerű cseréjét segítő MTD zsinórdob rendszer vagy a damilt kiváltó késes megoldás, kényelmes, állítható markolat és az Easy-Start technológia könnyíti a kezelő munkáját.

Motor: MTD kétütemű, AST, Lökettérfogat: 31 cm3, Munkaszélesség, damilos/késes: 46 cm/20 cm, damilátmérő: 2,41 mm, Fordulatszám: 7000/perc, Benzintank: 350 cm3

A széleskörű felhasználás céljából több adapterrel is bővíthetők a kaszák: A kapán erősített, 21cm átmérőjű kapatagok vannak a kert hatékony műveléséhez. A levehető kapatagoknak köszönhetően 15 cm-re vagy 23 cm-re változtatható a munkaszélesség.
A sövénynyíró 40 cm hosszú adapter, amelyet vibrációmentes üzemet biztosító, cserélhető, egymásnak ellentétes irányba mozgó kések tesznek kényelmesen használhatóvá.
Az ágvágó hosszú élettartamú motorral van szerelve. Percenként 2000 vágás érhető el vele, hosszabbító szárral is használható. 10 cm átmérőjű ágvastagságig alkalmazható.
Több, különböző tartozék hajtásához egyetlen meghajtó egység szolgál, így megspórolható számos, csak egy funkciót ellátó készülék beszerzése. Minden tartozék szerszám nélkül is rendkívül gyorsan felszerelhető. Újdonság, hogy „AST” (Advanced Starting Technology) rendszer, mely egy plusz rugót jelent az indító rendszerben. Ez segíti a kezelőt, hogy berántás nélkül – akár egy ujjal fokozatosan húzva az indítózsinórt – a motort könnyen beindítsa.
Az MTD kaszák hatékony segítséget nyújtanak a kert rendben tartásához. Széleskörű alkalmazhatóságuk hozzájárul ahhoz, hogy Ön fáradtság nélkül, kényelmesen végezhesse a kerti munkákat.
A termékekről, viszonteladókról, szervízhálózatról bővebb információhoz juthat az MTD Hungária Kft. honlapján:

www.mtdhungaria.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: szegélyvágó

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Padlóáthidalások

Megszokott dolog, hogy a különféle lakóhelyiségek burkolata nem azonos. Ez a legtöbb esetben szintbeli különbségeket idéz elő. Régebben az átkötést küszöbök beépítésével oldották meg. Manapság...


Szegélyek, párkányok a falon

Az otthonok falait nemcsak képekkel és az igényesen összeválogatott berendezési tárgyakkal lehet otthonosabbá tenni. A tapétaboltokban és a barkácsáruházakban kaphatók polisztirolból készült,...