Karcsi három angyala

Minden nő egy egyéniség. Igényeik is nagymértékben különbözhetnek egymástól. Karcsi a legjobb villanyszerelő a szakmájában. Számos olyan megoldást ismer, amivel leegyszerűsíti a napi munkáját. Azonban Karcsinak problémája van a nőkkel. Nem, nem otthon, hanem a női megrendelőivel! Az ő esetükben az egyébként sikeres eladási módszere süket fülekre talál. Hiszen a nők önállóan szeretnék eldönteni, hogy mi kerüljön a falra. Különbözik egymástól ízlésviláguk is, nem is beszélve arról, hogy elsősorban a luxustermékeket szeretnék viszont látni otthonukban, de ez gyakran meghaladja anyagi lehetőségeiket.

Karcsi nagyon vágyott arra, hogy teljesíthesse a női megrendelők mind a formára, mind az anyagra vonatkozó igényeit anélkül, hogy különböző típusú termékcsaládokat szerelne össze. Az álma valóra vált! Mostantól három angyal áll az oldalán, akik segítik őt a női megrendelők széleskörű kívánságának teljesítésében: DELTA miro color, DELTA miro fa és DELTA miro üveg.

"Miért drága az, ami szép?"

Új angyala segítségével, a DELTA miro color-ral

Karcsinak már nem kell hosszas győzködésekbe fogni, hiszen végre itt egy modern forma, amit minden stílusos nő megengedhet magának. A fényes műanyag felület és az összetéveszthetetlen DELTA miro design minden bizonytalanságot eloszlat.

A Harmónia Angyala

A természetes alapanyagokat kedvelő nők számára is van egy segítő angyala: a DELTA miro fa. A keretek öt különböző fából készülnek, ezzel tökéletes harmóniát teremtenek például a bútor, a fapadló és a falon lévő kapcsolók között. Minden elektronikus szerkezet - mint például a redőnyvezérlő vagy éppen a szobatermosztát - beépíthető a DELTA miro fa termékcsaládba.

A Luxus Angyala

Karcsinak néhány nő jéghegynek tűnik. ?Most azonban képes megolvasztani a jeget a DELTA miro üveg angyalának segítségével! Az időtlen stílus, a luxus iránti lelkesedés és annak minden szépsége megjelenik a falon. A különleges anyag és a letisztult, kellemes forma teljes körű elégedettséget vált ki a luxusra vágyó megrendelőkben. Karcsi legnagyobb ütőkártyája a három angyal együtt. Harmónia a ház minden zugában: DELTA miro fa és DELTA miro üveg kombinálva a kedvező árfekvésű műanyag DELTA miro colorral. A három angyal tökéletes összhangban van egymással. A kiemelkedően fontos helyekre a DELTA miro fa vagy DELTA miro üveg, a kevésbé előtérben lévő helyekre a DELTA miro color kerülhet. Így megvalósítható az egy termékcsaládon belüli egységes formai megjelenés nagyon kedvező ár mellett.

Lapos kialakítás és könnyű szerelés

A Siemens villanykapcsolói a leglaposabbak és a legjobb minőségűek a piacon. 3 milliméter szintbeállítást biztosítanak megbízható működés mellett, amikor a fal egyenetlensége éppen ezt kívánja meg. A bevizsgált, különleges dugaszolóaljzat-rendszer lehetővé teszi a gyors fel- és leszerelést. A kapcsolók biztonsága teljes mértékben garantált. Egy kiegészítő tömítő készlet segítségével IP44 védettség érhető el, így a DELTA miro felszerelhető a konyhában és a fürdőszobában egyaránt.
A DELTA miro keretekbe illeszthető moduláris DELTA i-system termékcsalád széleskörű funkcióválasztékkal rendelkezik.

Az ún. kapcsoló manager segítségével ajánlatot készíteni gyerekjáték - még akkor is, ha különböző DELTA miro termékeket kell kombinálni. Ki lehet próbálni:
www.siemens.de/schaltermanager

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

VALENA Life/Allure Netatmo

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyeket okostelefonjáról is vezérelhet.


Vezeték nélküli kényelem a villanyszerelésben

Akár több mint egy napos folyamatos igénybevételt is egyetlen akkutöltéssel bír a Bosch új GSR 14,4 VE-2 LI és GSB E-2 LI fúró-és ütvefúró-csavarozója, ha pedig lemerül, félórányi töltéssel ismét...