A modern konyha nélkülözhetetlen elemei

DWD fiókrendszerek

A bútorszerkezetek fejlődése során a fiókszerkezetek, illetve a hozzájuk kapcsolódó elvárások is jelentős változásokon mentek keresztül. Különösen igaz ez a konyhabútorok fiókjaira.

Napjaink higiéniai követelményeinek elsősorban a fém fiókoldalakkal készülő szerkezetek felelnek meg. A legújabb formatervezésnek megfelelő fiókok méretei megnőttek, szélességük elérheti akár az 120 cm-t is. Az ilyen méretű tároló helyek nagy mennyiségű konyhai eszköz vagy élelmiszer tárolására alkalmasak, ezért a fióknak nagy teherbírással kell rendelkezni.
A széles fiókot nem csak a közepén hanem a szélein megfogva is tudnunk kell működtetni, a szerkezet deformálódása nélkül. A kor elvárásainak megfelelően csak teljes kihúzású fiókok jöhetnek szóba, amelyek önbehúzósak és ráadásul csillapított működésűek, hogy a legmérgesebb háziasszony se tudja becsapni őket.
A fenti elvárásoknak messzemenően megfelelnek a Forest Hungary Kft kínálatában szereplő DWD fiókrendszerek. A precíz golyós síneknek köszönhetően a szerkezet működése rendkívül pontos és csendes. A tároló helyek nagymértékben variálhatók a legkülönbözőbb eszközök helyigényének megfelelően. Nem utolsó szempont hogy a DWD fiókok egyszerűen szerelhetők. A megadott rajzok alapján a fiókfeneket és fiók hátat kell 16 mm-es forgácslapból leszabni, illetve a fiókelőt kialakítani. Ezek után az összeszerelés akár egy csavarhúzó segítségével elvégezhető. A fiók szerkezetek teherbírása akár 80 kg is lehet, de természetesen elérhetők kisebb, 40 és 60 kg teherbírású szerkezetek is.

Bővebb információ:
Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Telefon: (06- 92) 507 800
Fax: (06-92) 507 890
info@foresth.hu
www.foresth.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fiókrendszer, fiók, konyha

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Korszerű fiókok, tárolók

Bútoraink fiókjai a korukra és a kivitelükre jellemző módon működnek. Az "idősebb generációsak" még akadoznak, néha nehezen nyithatók, és az egymáson csúszó fiókvezetékek kopása miatt mozgatásuk...


FDS a sokoldalú fiókrendszer

Napjainkban a fiókokkal szemben támasztott követelményeket leginkább a duplafalú fém fiókoldalakkal készülő fiókok elégítik ki. Ezek csendes működésűek, behúzásuk automatikus és csillapított....