A modern konyha nélkülözhetetlen elemei

DWD fiókrendszerek

A bútorszerkezetek fejlődése során a fiókszerkezetek, illetve a hozzájuk kapcsolódó elvárások is jelentős változásokon mentek keresztül. Különösen igaz ez a konyhabútorok fiókjaira.

Napjaink higiéniai követelményeinek elsősorban a fém fiókoldalakkal készülő szerkezetek felelnek meg. A legújabb formatervezésnek megfelelő fiókok méretei megnőttek, szélességük elérheti akár az 120 cm-t is. Az ilyen méretű tároló helyek nagy mennyiségű konyhai eszköz vagy élelmiszer tárolására alkalmasak, ezért a fióknak nagy teherbírással kell rendelkezni.
A széles fiókot nem csak a közepén hanem a szélein megfogva is tudnunk kell működtetni, a szerkezet deformálódása nélkül. A kor elvárásainak megfelelően csak teljes kihúzású fiókok jöhetnek szóba, amelyek önbehúzósak és ráadásul csillapított működésűek, hogy a legmérgesebb háziasszony se tudja becsapni őket.
A fenti elvárásoknak messzemenően megfelelnek a Forest Hungary Kft kínálatában szereplő DWD fiókrendszerek. A precíz golyós síneknek köszönhetően a szerkezet működése rendkívül pontos és csendes. A tároló helyek nagymértékben variálhatók a legkülönbözőbb eszközök helyigényének megfelelően. Nem utolsó szempont hogy a DWD fiókok egyszerűen szerelhetők. A megadott rajzok alapján a fiókfeneket és fiók hátat kell 16 mm-es forgácslapból leszabni, illetve a fiókelőt kialakítani. Ezek után az összeszerelés akár egy csavarhúzó segítségével elvégezhető. A fiók szerkezetek teherbírása akár 80 kg is lehet, de természetesen elérhetők kisebb, 40 és 60 kg teherbírású szerkezetek is.

Bővebb információ:
Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Telefon: (06- 92) 507 800
Fax: (06-92) 507 890
info@foresth.hu
www.foresth.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fiókrendszer, fiók, konyha

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ötletes bútorok

Az interneten böngészve számos érdekes bútort találunk, amelyek nem csak látványukban, hanem sokszor funkciójukban is rendhagyóak. Érdemes ezeket az ötletes újításokat alaposabban megnézni, mert...


Rövid-tenyészidejű salátafélék

A saláták nagyon sokoldalúan felhasználható konyhakerti növények. Kacifántos latin neveikből kiderül, hogy közös őstől származnak, de már komoly nemesítői munka áll a mögött, hogy ennyiféle saláta...