Szerszámok profi szívvel

Prémium minőségű barkácsszerszámok a magyar piacon

Elmúltak azok az idők, amikor vásárláskor azzal a felkiáltással választottuk ki a megvenni kívánt szerszámot, hogy nekünk ez is jó lesz. Mindenki sokszor tapasztalhatta már a saját bőrén, hogy a hasonló típusú, látszólag azonos paraméterekkel rendelkező szerszámok között különbségek vannak. A legfontosabb kérdés, hogy a munka milyen gyorsan és milyen minőségben végezhető el. Ez, valamint a szerszám megbízhatósága, továbbá kialakítása, ergonómiája és használhatósága jelenti a döntő szempontot választásunkban.
Az Extol Premium kéziszerszámok és elektromos barkácsgépek a "prémium barkács" kategóriába tartoznak, azaz minőségük a hobbijellegű és a professzionális szerszámok minősége között van. A "prémium barkács" kategóriájú szerszámok tehát nem professzionális, azaz mindennapos, intenzív használatra szolgálnak, azonban a szokásos hobbiszerszámokénál lényegesen jobb minőséget képviselnek, ugyanakkor elérhető áron vásárolhatók meg.
Ebben az évben az Extol Premium egy sor újdonsággal jelenik meg a piacon. Ezek a szerszámok megbízható segítséget jelentenek a felújítások, a külső és belső terek átépítése, átalakítása során. A kínálathoz kéziszerszámok, illetve ütvefúrók, akkumulátoros fúrók, vésőkalapácsok, bontókalapácsok, sarokcsiszolók, vibrációs csiszolók, szúró és körfűrészek, felsőmarók, gyaluk, motoros fűrészek, hegesztő berendezések, hegesztő inverterek és más hasonló eszközök tartoznak.
Egyes kéziszerszámokra öt év törésgaranciát, barkácsgépekre három éves jótállást nyújtunk. A termékek megvásárolhatók a Szerszám Világ magyar szerszámkereskedelmi lánc tagboltjaiban és az ország számos más szerszámot forgalmazó üzletében. A termékekről több információt a www.szerszamvilag.hu weboldalon találhat.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: szerszámgép

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Segítség akkus csavarbehajtó választáshoz

Egy rendkívül bonyolult kérdést járunk körbe és nyitunk ki. Az akkus csavarbehajtók kínálata egy széles és szerteágazó témakör. Megannyi paramétere van egy akkus csavarozónak melyek mind mind...


Ön tudta?

Tévhit, hogy a gyárilag meghatározott élettartam szerviz, vagy egyéb karbantartás nélkül, nem megfelelő használat mellett, és túlterhelés esetén is érvényes. A kisgép rendszeres ellenőrzése és...