Fürdőszobai vízszigetelésekhez

Materiál termékek

2013-04-09 10:09:00 | Módosítva: 2013-04-09 10:17:29

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MATERIÁL Vegyipari Szövetkezet évtizedek óta foglalkozik a háztartásban is felhasználható építőipari segédanyagok előállításával. Termékkörének kialakításában mindig nagy szerepet játszottak a lakossági igények, ennek köszönhetően találhatjuk meg a cég kínálatában azokat a speciális, szilikon tartalmú tömítőanyagokat, amelyek fürdőszobai hézagok és repedések, valamint az ott található vízvezetékek vízálló tömítésére is alkalmasak.
A MATERIÁL termékeit a kiváló minőség mellett az elérhető ár jellemzi; nem véletlen, hogy a szövetkezet 2012-ben elnyerte a „Business Superbrands” címet.

FUGASZIL BF szaniter tömítőanyag

A 100% szilikon tartalmú, időjárás- és vízálló, extra erős tömítő- és ragasztóanyag tulajdonságainál fogva kiválóan alkalmas a fürdőszoba szigetelésére, a szaniterek hézagainak, repedéseinek vízálló tömítésére. Mivel üveg-, festett- vagy fafelületen is rendkívül jól tapad, a háztartásban sokoldalúan felhasználható. Már nemcsak kartusban, hanem 70 ml-es tubusos kiszerelésben is kapható, így ideális választás kisebb felújításokhoz, javításokhoz.


GUMIÁM paszta

Az univerzális tömítő- és ragasztóanyag eredményesen használható vízvezetékek kóc nélküli tömítésére, illetve repedések, hézagok víz- és légzáró tömítésére. Állagának köszönhetően könnyen, célszerszámok nélkül vihető fel az adott területre. Nemcsak fémekre és zománcozott felületekre, hanem üvegre, kerámiára, fára, bakelitre és kemény PVC-re is jól tapad. A megkötött paszta ellenáll a környezeti és időjárási hatásoknak, kedvező elektromos szigetelő hatású.Bővebb felvilágosítással az alábbi elérhetőségek állnak az érdeklődők rendelkezésére:

MATERIÁL Vegyipari Szövetkezet
H–1239 Budapest, Ócsai út 10.
Telefon: (+36-1) 286-0363
Fax: (+36-1) 286-0364
E-mail: info@material.hu
Honlap: www.material.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Materiál, Fugaszil, Gumiám

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Materiál termékek épületfelújításhoz

A Materiál egy teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vegyipari szövetkezet, amely immáron 64 éve van jelen ahazai építőipari piacon. A cég a háztartásban használható termékei gyártása során arra...


Zsindelyezés helyett duplázzon!

Beázik a palatető, de nincs pénz felújítani? Jó hírrel szolgálhatunk: van más megoldás, mint a majdnem milliós költségű zsindelyezés. Megfelelő szakemberrel, megfelelő technológiával ennek a...