Penészesedést gátló termékek a MATERIÁL kínálatában

2013-03-03 22:22:01 | Módosítva: 2013-03-06 22:06:10

A MATERIÁL Vegyipari Szövetkezetnél évtizedek óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a kínálatukban megtalálható termékek ne csak kiváló minőségükkel vívják ki a vásárlók elismerését, hanem esetleges problémák megelőzésében is a segítségükre lehessenek. A prevenciót, mint fontos szempontot figyelembe véve fejlesztették ki a penészesedés kialakulását meggátoló alapozójukat és szaniter tömítőanyagukat, melyeket ezúton kívánunk a kedves olvasók figyelmébe ajánlani.

AKROPENTA Penészgátló Alapozó

Vizes diszperziós mélyalapozó, javasolt cement, beton, gipsz és műkő, illetve hagyományos falak gombaölő impregnálására, valamint nedves, párás helyiségek előkezelésére a festést megelőzően. Használatával a festék jobban tapad, és egyenletesebben fed. Kapható 1 literes, 2 literes és 5 literes kiszerelésben.

FUGASZIL BF szaniter tömítőanyag

100% szilikon tartalmú, UV-álló, megemelt penész- és gombásodásgátló adalékanyagai miatt extrém körülmények között is ellenáll a penészgombáknak. Különösen ajánlott konyhák, fürdőszobák, zuhanykabinok, közösségi fürdők, mosdók, lefolyók stb. tömítésére, szigetelésére. Áttetsző és fehér színekben kapható, 310 ml-es kartusos és 70 ml-es tubusos kiszerelésben.

Bővebb felvilágosítás:

MATERIÁL Vegyipari
Szövetkezet
1239 Budapest, Ócsai út 10.
Telefon: (+36-1) 286-0363
Fax: (+36-1) 286-0364
E-mail: info@material.hu
honlap: www.material.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: penész, material, fuga

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Penészes falak ellen

Ha azt tapasztaljuk, hogy lakásunk falain penész­gombák, sötét foltok jelennek meg, akkor mindenek előtt az okokat kell felderítenünk. A gombák ugyanis akkor tudnak megtelepedni és szaporodni a...


Nedves falak felújítása

Napjainkban az új építésű házaknál a pincét lakótérnek tervezik, pl. irodának, hobbicélú helyiségnek, vendégszobának vagy akár wellness-teremnek. A külső pincefal hőszigetelése alapfelszereltségnek...