Penészesedést gátló termékek a MATERIÁL kínálatában

2013-03-03 22:22:01 | Módosítva: 2013-03-06 22:06:10

A MATERIÁL Vegyipari Szövetkezetnél évtizedek óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a kínálatukban megtalálható termékek ne csak kiváló minőségükkel vívják ki a vásárlók elismerését, hanem esetleges problémák megelőzésében is a segítségükre lehessenek. A prevenciót, mint fontos szempontot figyelembe véve fejlesztették ki a penészesedés kialakulását meggátoló alapozójukat és szaniter tömítőanyagukat, melyeket ezúton kívánunk a kedves olvasók figyelmébe ajánlani.

AKROPENTA Penészgátló Alapozó

Vizes diszperziós mélyalapozó, javasolt cement, beton, gipsz és műkő, illetve hagyományos falak gombaölő impregnálására, valamint nedves, párás helyiségek előkezelésére a festést megelőzően. Használatával a festék jobban tapad, és egyenletesebben fed. Kapható 1 literes, 2 literes és 5 literes kiszerelésben.

FUGASZIL BF szaniter tömítőanyag

100% szilikon tartalmú, UV-álló, megemelt penész- és gombásodásgátló adalékanyagai miatt extrém körülmények között is ellenáll a penészgombáknak. Különösen ajánlott konyhák, fürdőszobák, zuhanykabinok, közösségi fürdők, mosdók, lefolyók stb. tömítésére, szigetelésére. Áttetsző és fehér színekben kapható, 310 ml-es kartusos és 70 ml-es tubusos kiszerelésben.

Bővebb felvilágosítás:

MATERIÁL Vegyipari
Szövetkezet
1239 Budapest, Ócsai út 10.
Telefon: (+36-1) 286-0363
Fax: (+36-1) 286-0364
E-mail: info@material.hu
honlap: www.material.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: penész, material, fuga

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Természetes kőburkolatok

Egyre többen fedezik fel újra a természetes kövek építészeti alkalmazásában rejlő esztétikai szépséget. Köszönhető ez az ilyen burkolóanyagok egyre szélesebb választékának és lerakásuk tartósságát...


Fugatisztítás

Ugye ismerős az az érzés, hogy egy szépen eltervezett és elkészített burkolás után a sokszor színes kivitelezésű fugák kezdenek elszürkülni, majd teljesen elveszítik eredeti színüket. Sokaknak okoz...