Materiál termékek épületfelújításhoz

2013-06-03 11:12:47 | Módosítva: 2013-06-03 11:17:58

A Materiál egy teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vegyipari szövetkezet, amely immáron 64 éve van jelen a hazai építőipari piacon. A cég a háztartásban használható termékei gyártása során arra törekszik, hogy vevőinek minél szélesebb kínálatot nyújtson, igényeiket minél jobban kiszolgálja, mindezt elérhető áron és jó minőségben. Törekvésének sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2012-ben elnyerte a Business Superbrand címet.

BINDER Tapadóhíd

Jelentősen csökkenti a költségeket, az építési időt és a törmelék mennyiségét a meglévő szerkezetek, burkolatok bontás nélküli felújítása. Ezt felismerve fejlesztette ki a Materiál a BINDER Tapadóhidat, amely speciális, vizes bázisú, ásványi anyaggal dúsított, érdes felületű diszperziós előbevonatként rendkívül erős tapadást biztosító hordozóréteget képez. Nedvszívó és nem nedvszívó felületeken (csempe, járólap, OSB lemez, öntött beton, cementesztrich) egyaránt alkalmazható. Felhasználható kül- és beltérben hideg burkolás, vakolás előtt, valamint aljzatkiegyenlítés előtti alapozásra.


AKROPENTA Lábazat-, Betoncserép-, Palafesték

A jelenleg 11 színben kapható AKROPENTA 3 rétegben alkalmazva több mint egy évtizeden át tartó megbízható minőségű felületet eredményez. A vizes diszperziós, fokozottan időjárásálló, kiváló fedőképességű kültéri festék rögzíti és gátolja a régi betoncserepek pergését, palatetőknél pedig megakadályozza a komoly egészségügyi kockázatot jelentő azbeszt kiporlását.

FUGASZIL ragasztó és tömítő termékcsalád

Az F.BS egykomponensű szilikonragasztó jól használható berendezések, elektromos szerelvények, hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítésére, valamint üvegfelületek (akváriumok, terráriumok, kirakatok) ragasztására.
A szilikontömítők valamennyi előnyös tulajdonságát hordozó Fugaszil B univerzális tömítőanyag elsősorban tömítő, fugázó felületekhez alkalmazható, de kiváló választás műanyag és fém tetőszerkezetek illesztéseinek vízzáró tömítéséhez; nyílászáró szerkezetek záró felületeinek légmentes szigeteléséhez is.


A Fugaszil BF szaniter tömítőanyag fürdőszobai szerelvények, fürdőkádfal-, mosdófal-illesztések; csőcsatlakozások víz- és gázálló tömítésére; vízszerelvények higiénikus tömítésére, szigetelésére alkalmazható.A Fugaszil BN korrózióra érzékeny felületeken is kiváló tömítést biztosít. Különösen ajánlott épületelemek dilatációs hézagainak, üveg építőelemek, mellvédlapok, ablakpárkányok, padló- és falcsatlakozások, lépcsők és egyéb építészeti csatlakozások tömítésére.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Materiál

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Penészesedést gátló termékek a MATERIÁL kínálatában

A MATERIÁL Vegyipari Szövetkezetnél évtizedek óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a kínálatukban megtalálható termékek ne csak kiváló minőségükkel vívják ki a vásárlók elismerését, hanem...


Materiál termékek

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MATERIÁL Vegyipari Szövetkezet évtizedek óta foglalkozik a háztartásban is felhasználható építőipari segédanyagok előállításával. Termékkörének...