Ideiglenes kisasztalok

2014-01-10 13:03:15 | Módosítva: 2014-01-10 13:15:20

A laptopok és táblagépek terjedésével egy inkább szorulnak ki a lakásokból az asztali számítógépek, így sok lakásban feleslegessé válnak az íróasztalok. A kislakásban élők ezen nemigen szomorkodnak, mert bár valóban szép tud lenni a nappaliban az íróasztal kivéve, ha ettől válik túlzsúfolttá a helyiség.De nem kizárólag íróasztal funkciója lehet egy kis asztalkának. Aki szereti a mozgalmas lakást, az nem ragaszkodik sok évig, az egyszer kialakított berendezéshez. Gurulós asztalokkal, le- vagy felhajtható asztalkákkal napszakonként, pontosabban tevékenységenként „átrendezhetjük” a helyiségeket.

Ilyen mobil bútorok készen is kaphatók a bútorboltokban, és többféle bútor szerelvény is kapható a szakkereskedésekben, melyekkel egyedi igényeinkre készíttethetünk kisasztalt. A régi világban a szekreterek lehajtható ajtaja funkcionált levélíró asztalként is, ez a mai modern bútorokba is könnyedén beépíthető.

Összehajtható székekkel egy le- vagy felhajtható asztallal kialakíthatunk étkezőfelületet, íróasztalt, helyet a varrógép számára, kártyázó asztalt és vég nélkül sorolható, hogy mindenek adhatunk ideiglenes helyet, ezekre láthatunk néhány, ötletadó példát a képeken.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Antik varrógépek

Ami avítt, idejét múlta, az nem feltétlenül kidobandó. Ez igaz a már-már antiknak mondható régi varrógépekre is. A kreatív emberek meg is látják bennük míves szépségüket, és némi átalakítás után...


Régi bőröndből kisasztalka

Vannak olyan tárgyak, amelyek mondhatni generációról generációra öröklődnek. Nem biztos, hogy használják, inkább csak nosztalgikus tiszteletből rakják ide-oda, de ki nem dobják. Régi, még...