Ideiglenes kisasztalok

2014-01-10 13:03:15 | Módosítva: 2014-01-10 13:15:20

A laptopok és táblagépek terjedésével egy inkább szorulnak ki a lakásokból az asztali számítógépek, így sok lakásban feleslegessé válnak az íróasztalok. A kislakásban élők ezen nemigen szomorkodnak, mert bár valóban szép tud lenni a nappaliban az íróasztal kivéve, ha ettől válik túlzsúfolttá a helyiség.De nem kizárólag íróasztal funkciója lehet egy kis asztalkának. Aki szereti a mozgalmas lakást, az nem ragaszkodik sok évig, az egyszer kialakított berendezéshez. Gurulós asztalokkal, le- vagy felhajtható asztalkákkal napszakonként, pontosabban tevékenységenként „átrendezhetjük” a helyiségeket.

Ilyen mobil bútorok készen is kaphatók a bútorboltokban, és többféle bútor szerelvény is kapható a szakkereskedésekben, melyekkel egyedi igényeinkre készíttethetünk kisasztalt. A régi világban a szekreterek lehajtható ajtaja funkcionált levélíró asztalként is, ez a mai modern bútorokba is könnyedén beépíthető.

Összehajtható székekkel egy le- vagy felhajtható asztallal kialakíthatunk étkezőfelületet, íróasztalt, helyet a varrógép számára, kártyázó asztalt és vég nélkül sorolható, hogy mindenek adhatunk ideiglenes helyet, ezekre láthatunk néhány, ötletadó példát a képeken.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Régi bőröndből kisasztalka

Vannak olyan tárgyak, amelyek mondhatni generációról generációra öröklődnek. Nem biztos, hogy használják, inkább csak nosztalgikus tiszteletből rakják ide-oda, de ki nem dobják. Régi, még...


Mobil kisasztalka

A képen látható méretű kisasztalkák nagyon univerzálisan használhatók otthonunkban. Akár éjjeliszekrénynek, akár kávé-tea asztalnak, akár laptop asztalnak használhatjuk a kanapén ülve is....