Fenstherm ablakok építkezőknek

Új épületek építésekor és régiek felújításakor egyaránt egyre inkább előtérbe kerülnek a műanyag nyílászárók. A FENSTHERM Kft. immár több termékcsalád gyártásával - CLASSIC (PA 2000, ELEGANT (PA 3000), AVANTGARDE (VEKA Softline) - törekedik arra, hogy minden felhasználói elváráshoz tudjon nyílászáróval szolgálni. A tartós, energiatakarékos, felületkezelést nem igénylő, környezetbarát, minőségi műanyag ablakokat a kedvező áron vásárolhatja meg a felhasználó.

A PA 2000 egy háromkamrás profilrendszert takar, vízgátas tokprofiljának beépítési mélysége 58 mm. Tetszetős megjelenésük mellett kiváló hő- és hangszigetelési mutatókkal rendelkeznek, és ideális a csapadékvíz elvezetésük. A tok- és a szárnyprofil merevítésére horganyzott acél szerelvények szolgálnak, az ablakok a hajlító és csavaró igénybevételnek egyaránt jól ellenállnak. Az ablakok íves kialakítása igen látványos, ugyanakkor a vízgáton kívüli tér tisztítása kényelmes. A csapadékvíz átszivárgását a párkánynál záróprofil akadályozza meg. A záróprofil ugyanakkor a külső oldali párkány és a belső oldali könyöklő rögzítéséhez egyaránt jó megvezetést biztosít.

A PA 3000 egy ötkamrás profilrendszer, tokprofiljának beépítési mélysége 75 mm. A szárnyprofil merevítését ugyancsak horganyzott acél szerelvények végzik. Az ötkamrás záróprofil külső oldalán kialakított perem a párkány csatlakozásánál megakadályozza a csapadékvíz átszivárgását. A többlépcsős tömítőkör szélsőséges időjárási körülmények között is megfelelő.
Az Avantgarde termékcsalád az ún. VEKA Softline profilrendszer felhasználásával készül. A háromkamrás rendszer beépítési mélysége 58 mm. A szárnyprofil íveltsége egészen egyedi, más gyártók Magyarországon ezt az exkluzív formát nem használják, így az egyediségre törekvő vásárlók kedvencévé vált.
Valamennyi Fenstherm nyílászáróra igaz, hogy alapanyaguk időjárás-, vegyszer- és ütésálló, kemény PVC, mely nehezen éghető. Az ablakok, ajtók tartós alaktartását a horganyzott acél- és alumínium-merevítések biztosítják. A szerkezetek funkcióit, működését a ROTO CENTRO 101 vasalatrendszer garantálja.
A kettős, általában EPDM anyagú tömítés fekete, szürke és fehér színű lehet. Az alap üvegkonstrukció 2 db 4 mm-es torzításmentes üvegét 16 mm-es légrés választja el egymástól. A konstrukció hőátbocsátási tényezője: K=2,8 W/m2K, mely érték különböző bevonatok felhordásával és gáztöltéssel fokozható, egészen K=1,1 W/m2K-ig. A fehér alapszín mellett a RENOLIT színskála színei szó szerint színesítik a palettát. Valamennyi termékcsaládhoz belső könyöklőket és külső párkányokat, valamint beépítési segédanyagokat is forgalmaz a cég.
A FENSTHERM Kft. raktárprogramja keretében a Megrendelő országszerte mintegy 40 helyen kaphatja meg azonnal a járatos méretű ablakokat, melyekre 7 év garanciát ad. A cég szolgáltatásai közé tartozik a gyártáson kívül még a szaktanácsadás, méretfelmérés, ajánlatkészítés, a szállítás és a beépítés is.

FENSTHERM Kft. ● 3390 Füzesabony, Hunyadi u. 72.
Tel.: (36) 542-583 ● Fax: (36) 542-585
fenstherm@agria.huwww.fenstherm.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: ablak

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Biztonságos szárnyak alatt

A biztonság az ember egyik alapvető szükséglete. Biztonságban akarjuk tudni magunkat az utcán, utazás közben vagy a munkánk során. De leginkább otthonunkban ügyelünk a biztonságra. Senki sem...


Hőszigetelő üveggel szerelt ablakok javítása

A régi ablakok, bejárati ajtók szigetelőképességének javítása nem csak ablak csere révén oldható meg. Sok pénzt megtakaríthatunk meg, ha az egyébként jó állapotú fa ablakot, ajtót erre szakosodott...