Otthoni víztisztító

2010-01-06 23:57:35 |

Vízkészleteinket több tízezer különféle vegyi anyag szennyezheti. Mindenki megérdemli, hogy egészsége védelme érdekében tiszta és friss ivóvizet fogyaszthasson! A győri Nordland Kft. több olyan készüléket is forgalmaz, melyek a legkisebb - akár lakótelepi - lakásba is beszerelhetőek, és alkalmasak a vízművek által szolgáltatott ivóvíz utótisztítására.

A víztisztító készülékek belépő szintű terméke a kedvező áron forgalmazott "FHCTF" asztali víztisztító kisberendezés. A kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első fokozat egy finom mechanikai szűrőt, a második fokozat kiváló minőségű granulált aktívszenet tartalmaz. A kisberendezés eltávolítja az ivóvízben lévő szabad és kötött aktív klórt, a klórszármazékokat. Magas hatékonysággal szűri az íz- és szagrontó anyagokat, lebegő szennyeződéseket (rozsda, vízkő), csökkenti az oldott szerves anyag tartalmat. Előnye, hogy nem változtat az ivóvíz kémiaiösszetételén, nem szűri ki a hasznos ásványi anyagokat (kalcium, fluorid, magnézium). Helyigénye kicsi, üzemeltetése olcsó, nincs karbantartási költség.
A kisberendezés váltócsappal rendelkezik, így nem kell fel-le szerelgetni, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni. Kis méretének köszönhetően utazás esetén bárhová magunkkal vihetjük, bárhová felszerelhetjük. Egyszerűen felszerelhető, le kell csavarni a csapról a szűrőt, és a helyére felcsavarni a váltócsapot. Felszerelését követően fél percig ajánlatos megnyitni a csaptelepet, míg a víztisztítóból a kisebb szemcséjű töltetrészecskéket kimossa a vízáram.
A kisberendezésről, és egyéb vízkezeléssel kapcsolatos termékekről (AQUA2000 - elektromos vízkőmentesítő) mindent megtudhat a társaság weboldalán, a www.nordland.hu címen!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Otthoni vízszűrés

A hálózati csapvíz köztudottan tiszta, ám közel sem olyan mértékben, mint az ideális lenne. A csapvíz tisztítását ugyanis klór hozzáadásával biztosítják a vízművek, amelyek többféle káros hatása is...


Tisztított ivóvíz

A nyári időszak általában az üdülések ideje. Aki külföldre utazik, fokozottan ügyel arra, hogy ahová megy, ott milyen az ivóvíz minősége. A helyzet e téren elég változó, és ahogyan távolodunk Kelet...