Otthoni víztisztító

2010-01-06 23:57:35 |

Vízkészleteinket több tízezer különféle vegyi anyag szennyezheti. Mindenki megérdemli, hogy egészsége védelme érdekében tiszta és friss ivóvizet fogyaszthasson! A győri Nordland Kft. több olyan készüléket is forgalmaz, melyek a legkisebb - akár lakótelepi - lakásba is beszerelhetőek, és alkalmasak a vízművek által szolgáltatott ivóvíz utótisztítására.

A víztisztító készülékek belépő szintű terméke a kedvező áron forgalmazott "FHCTF" asztali víztisztító kisberendezés. A kisberendezés kétlépcsős szűrési technológiát alkalmaz. Az első fokozat egy finom mechanikai szűrőt, a második fokozat kiváló minőségű granulált aktívszenet tartalmaz. A kisberendezés eltávolítja az ivóvízben lévő szabad és kötött aktív klórt, a klórszármazékokat. Magas hatékonysággal szűri az íz- és szagrontó anyagokat, lebegő szennyeződéseket (rozsda, vízkő), csökkenti az oldott szerves anyag tartalmat. Előnye, hogy nem változtat az ivóvíz kémiaiösszetételén, nem szűri ki a hasznos ásványi anyagokat (kalcium, fluorid, magnézium). Helyigénye kicsi, üzemeltetése olcsó, nincs karbantartási költség.
A kisberendezés váltócsappal rendelkezik, így nem kell fel-le szerelgetni, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni. Kis méretének köszönhetően utazás esetén bárhová magunkkal vihetjük, bárhová felszerelhetjük. Egyszerűen felszerelhető, le kell csavarni a csapról a szűrőt, és a helyére felcsavarni a váltócsapot. Felszerelését követően fél percig ajánlatos megnyitni a csaptelepet, míg a víztisztítóból a kisebb szemcséjű töltetrészecskéket kimossa a vízáram.
A kisberendezésről, és egyéb vízkezeléssel kapcsolatos termékekről (AQUA2000 - elektromos vízkőmentesítő) mindent megtudhat a társaság weboldalán, a www.nordland.hu címen!

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energiamentes kis szennyvíztisztító

A FLEXIPAK® energiamentes berendezés nem rendelkezik mozgó alkatrésszel, kopó elemekkel, elektromos részekkel. Költségtakarékos az üzemeltetése, és nincs speciális üzemmód, ezért nem szükséges...


Víztisztítás vízinövényekkel

A víz, a tó mindig a legszembetűnőbb eleme kertünknek. A fodrozódó víz, a tündérrózsák pompás virágai, a vízfelszínen úszkáló aranyhalak megnyugtató, ugyanakkor izgalmas látványa vízi oázisként...