Családi házban, lakásban

Szennyvíz átemelő

2012-10-24 13:16:05 | Módosítva: 2012-11-02 12:50:40

A kisméretű szivattyú sorozatot magánházak, lakások szennyvízének átemelésére tervezték. Hatékonyan távolítja el a szennyezett vagy szennyvizet a fürdőszobából, konyhából, vagy bármely vizes helyiségből. Mindenhol alkalmazható, ahol a szennyvíz természetes elfolyással nem juttatható a csatornába.

Számos új lehetőséget biztosít a lakás tulajdonosának az élettér kialakításában. A szennyvíz átemelők egyszerűen megoldhatóvá teszik egy új fürdőszoba, konyha vagy mosókonyha kialakítását bárhol a házban, még azokon a helyeken is, amelyekre általában nem gondolunk. A beruházási költségek csökkenthetők, mivel a berendezés szükségtelenné teszi a nagy átmérőjű csővezetékek telepítését.

Hat típusból áll a sorozat, amelyek mindegyike adott feladatra használható: vécé szennyvizének és/vagy egyéb forrásból, pl. mosdó, zuhanyzó, mosogató, mosógép stb. származó szennyezett víz átemelésére. Fürdőszobákban, alagsori vizes blokkokban, hétvégi házakban egyaránt alkalmazható.

A vécéhez csatlakoztatható típusok nagy hatékonyságú aprító szerkezettel vannak ellátva, amely biztosítja a szennyvíz akadálymentes továbbítását a kis keresztmetszetű nyomóvezetéken. Komplett, beépítésre kész egységet alkotnak a nagy teljesítményű szivattyúval, a rozsdamentes acél aprító-szerkezettel és az integrált visszacsapó szeleppel.

A szivattyú minden lényeges része hozzáférhetővé válik a tető leemelésével. A berendezés oldalán lévő kimeneti csonk – amely lehetővé teszi a nyomóvezeték megbontása nélküli szétszerelést – jelentősen leegyszerűsíti a karbantartást.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyaralóból lakóingatlan

A nyaralók adás-vételi illetéke pár éve 10-ről 4%-ra változott, ezért egyre többeknek lehet vonzó lehetőség ilyen ingatlanban lakni, életvitelszerűen. Kérdés, hogy a járulékos költségek miatt...


Ne hagyja pénzét elfolyni!

A Fővárosi Vízművek folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével kényelmesebbé és egyszerűbbé teheti fogyasztói számára az ügyintézés folyamatát. Ennek egyik eleme a locsolási...