Válasszunk megfelelő víztisztítót

Miért fontos a tiszta víz szervezet számára?

2011-06-05 14:22:30 | Módosítva: 2011-07-02 12:48:46

Az emberi test több mint 70%-át víz alkotja. A vér több mint 80%-a, az agy több mint 75%-a, a máj – döbbenetes – 96%-a vízből áll. Az emberi test egy valódi „víz-gépezet”. Minden éltető és gyógyító folyamat - ami a testen belül történik - vízzel történik. Az utóbbi évtizedben az orvostudomány egyre többet foglalkozik a test óriási öngyógyító képességével, és azzal, hogy ez a képesség erősen a víz függvénye. A test ösztönösen tudja, hogyan tegye mindezt; igyekszik hosszan fenntartani fiatalságát, és ebben a víz a kulcs.

Méregtelenítés tiszta vízzel

A méregtelenítés az egyik legfontosabb összetevője a hosszú, egészséges életnek. A méregtelenítés a jó vízre épül. A víz a testnek a mérgektől való megszabadulást és a betegségek megelőzésének kulcsát jelenti.

Az Aquasana víztisztítók kiváló minőségűvizet készítenek. A vízszűrő készülék olyan jó minőségű vizet készít, amely alegtisztább természetben is csak nagyon ritkán fordul elő. Kiszűr számtalan olyankáros anyagot, ami a környezetszennyezéssel került a vízbe. Hatékonyan szűritöbbek között a klórt, a klórszármazékokat, a hormonokat, agyógyszermaradványokat, a fogamzásgátlókat, a szerves és szervetlenvegyületeteket. A 99 %-os hatékonyság mellett az Aquasana a vízben hagyja aszervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, mint pl. a kalcium és amagnézium.

Optimális testsúly, szebb bőr

Az egészséges, tiszta víz fogyasztása elősegíti a táplálék-felszívódást, a bőr hidratálását, a méregtelenítést, és az anyagcserét. Minden fogyókúra csökkentett kalória-bevitelen és fokozott anyagcserén alapszik, ami természetes módon is fokozható: tiszta, egészséges víz fogyasztásával.
Ha megbízható víztisztítót keres, akkor ne a reklámszövegekben, hanem csakis a részletes és hivatalos teszteredményekben bízzon. A legtöbb gyártó csodákat zeng a készülékeiről, de nagyon kevés olyan vízszűrőt találni, ami részletes bevizsgálással rendelkezik a szűrők teljes élettartamát tekintve. Számos gyártó nem teszi elérhetővé ezeket a dokumentumokat, mert tartanak az összehasonlítástól, és így a piacvesztéstől.
A http://www.vizbaratok.hu/ oldalon részletes információkat és hiteles teszteredményeket talál az összes Aquasana termékről. A Lupo Vita Kft. munkatársai szívesen adnak tájékoztatást minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.
Az Aqasana víztisztítók használatával nem csak az egészségére vigyáz, hanem az ásványvizek költségein 100.000-eket spórolhat.

Farkas Tamás

Látogasson el a http://www.vizbaratok.hu/ honlapra, ahol rövid ideig akár 38 % kedvezményt, és további részleteket is talál.
LUPO VITA KFT
Telefon: (+36-30) 989-3240
vizbaratok@gmail.com
http://www.vizbaratok.hu/

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gyógyszermaradványok természetes vizeinkben!?

Az Environmental Pollution környezetvédelmi folyóirat tájékoztatást adott az egyik kutatási eredményéről. Arról számol be a cikk, hogy a Dunába különféle módokon került gyógyszermaradványokat...


Mit igyunk a kánikulában?

A nyári melegben, a testfelületünk jelentősen megnövekedő párologtatása (izzadás) az átlagosnál szomjasabbá tesz mindnyájunkat. A folyadékveszteség ellensúlyozására többet kell innunk is. Persze...