Barkács és Festékbolt Dömsödön

2010-07-18 01:05:11 | Módosítva: 2016-02-07 16:31:25

Az 51-es főúton a község központjában található üzlet 2009 októberében csatlakozott az Ezermester Magyar Barkácsbolt Kft. hálózatához.

A családi vállalkozásként működő üzlet 1995-ben nyitott meg. A boltot egyre többet keresik fel az átmenő forgalom miatti vásárlók, a helyi lakosok, valamint a nyári időszakban az üdülők is. A település Bács-Kiskun megye és Pest megye határán fekszik. 30 km-es körzetben nem található Pest megyében hasonló üzlet, Bács-Kiskun megye területén még nincs a Kft.-hez csatlakozott barkácsbolt, így a környező településekről is ide térnek be a vásárlók.
Az üzletünk vidéki viszonylatban jól felszereltnek mondható, a választékunk bőséges, egyre szélesebb körű, és nagyobb mennyiségű árukészlettel rendelkezik, ami a vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan bővül. Rövid határidőre rendeléseket is felvesznek, és igény esetén házhoz is szállítják termékeket a község területén.
A lakásfelújításhoz szükséges eszközök és felszerelések széles skálája megtalálható itt, különböző árkategóriákban, a vásárlók igénye és lehetősége szerint elérhető árakon. A ház körüli munkákhoz, hobbyhoz szükséges szerszámok az év minden hónapjában elérhetők. Szakképzett eladók adnak tanácsot minden termékhez, akik továbbképzéseken folyamatosan gyarapítják ismereteiket, hogy mindig a legfrissebb információkkal segítsék a vásárlókat. A festékek közül a közismert termékeket tartják, amelyeket nem csak szakemberek tudnak használni, hanem a kevésbé hozzáértők is.
A visszajelzések alapján a termékeinkkel és a kiszolgálással elégedett, visszatérő vásárlók járnak az üzletbe.


HUDÁK Kereskedőház

A Hudák név immár 20 éve ismert a Tápióvidék kereskedelmében, és 12 éve Nagykátán. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az üzletek a klasszikus "vasbolt"-ot is megőrizve ma már áruházakként működnek. A barkácsáruk mellet kiemelt figyelmet kap a különböző igényeknek és pénztárcáknak megfelelő, többféle minőségű szerszámgépek szakkereskedelme, de a legtöbb szakma kéziszerszámai is megtalálhatóak.
A jelentős festékgyárak termékei mellett glettek, faipari- bel- és kültéri ragasztók és számítógépes színkeverési lehetőség is várja a vásárlókat. A kertészetben dolgozók is megtalálnak minden szükséges eszközt: vetőmagot, növényvédő szert és kertápoló termékeket. A háziasszonyok a konyhafelszerelések között keresgélhetnek, míg a fiatalok szívesen válogatnak az autó hifi termékek közül.
Az áruház 600 m2-es emeletén konyha-, étkező-, nappali- és hálószobabútort forgalmaz. A kereskedésekben hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező eladók várják a vevőket.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Barkács Centrum Hálózat

A mai barkács piac meglehetősen ledegradálódott az olcsó távol-keleti és - tegyük hozzá - időnként igen gyenge minőségű szerszámok dömpingjével. Néhány elszánt kereskedő azonban szembe száll ezzel...


Szerszámgép helyzet a barkácsboltokban

Semmiképpen nem vitába szállva a GfK Hungária véleményével, valamivel árnyaltabb képet mutatnak az Ezermester Magyar Barkács Kft. hálózatából szerezhető tapasztalatok. Ezek az üzletek inkább a...