Ezermester boltok az országban - Belvárosi kihívás, barkácssarok Törökbálinton

2010-05-20 11:17:46 | Módosítva: 2010-05-25 01:29:27

A Bakosfa Kft. barkácsboltjainak egyike Budapest IX. kerületében, a Ferenc körúton, közel a Boráros térhez található.

Ebben a boltban a zár- és biztonságtechnika kapja a nagyobb hangsúlyt. Az egyik legnagyobb izraeli zárgyártó, valamint egy amerikai lakat- és kerékpárzárakat előállító cég magas minőségű termékeinek forgalmazása jelenti a fő irányvonalat. Ezáltal a Bakosfa Kft. a két cég magyarországi képviseletét is ellátja.
A zárvásárlás hozzáértést és körültekintést igényel. A boltban műszaki munkatársak folyamatos szakmai segítséget nyújtanak a vevőknek a megfelelő zár kiválasztásában. Ezzel megelőzhető a talán mindenki számára jól ismert utólagos termékcsere gondjai, és ezzel vásárlók is időt takarítanak meg.
Az üzlet - körúti elhelyezkedéséből és méretéből adódó lehetőségeket kihasználva - a barkácsáruk széles választékával áll a vevők rendelkezésére, mint pl. rögzítéstechnikai termékek, épület- és bútorvasalatok, szerszámok, bútoripari szerelvények, lakás-felszerelési termékek, nyílászáró szigetelők stb. Annak ellenére, hogy asztalos üzem és a lapszabászat nincs helyben, az ilyen irányú igényeket is ki tudják elégíteni 1-2 napos határidővel, akár házhozszállítással.
A cél, hogy a folyamatosan megújuló választékkal lehetővé tegyék, hogy a vásárlók lakhelyük, munkahelyük közelében vásárolhassanak. Ha ezt még olcsóbban is tehetik, akkor mindenki elégedett lehet.

Barkácssarok Törökbálinton

A Metalinea Kft. 2009 decemberében csatlakozott az Ezermester Magyar Barkács Kft. hálózatához. Üzletük Törökbálinton, a Munkácsi Mihály utca, Felsővár utca és Józsefhegy utca találkozásában található.

Alaptevékenységük eredetileg egy asztalos műhely üzemeltetése volt. A termelőmunka során tapasztalták, hogy a termeléshez szükséges eszközök beszerzése gyakran ütközik olyan akadályokba a kereskedők részéről, amit ki lehetett volna küszöbölni, ha a kereskedő, nemcsak eladja a terméket, de saját használat során megtapasztalja a termék tulajdonságait, előnyeit, hátrányait.
Ebből a felismerésből kiindulva, több éves előkészítő munka után 2007-ben megnyitották saját barkácsboltjukat, ahol a termelő iparosok nemcsak speciális igényeikre kapnak személyre szóló választ, de az alkalmanként betérő vásárlót is segítik barkácsolási elképzeléseik megvalósításában.
A bolt készletét úgy állítják össze, hogy a forgalmazott termékeket akár a saját műhelyükben is örömmel és sikeresen használnák, ezért vevőiket is szívesen szolgálják ki velük. Megtalálható szinte minden olyan termék vagy felszerelés, amit manapság a barkácsolás, hobby vagy komolyabb szintű munkákhoz szükséges. Természetesen különleges vásárlói igények kielégítése sem okoz gondot, legfeljebb egy kicsit több időre van szükségünk.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Elállási jog külföldi webes vásárlásnál

A karácsonyi időszakban szokatlanul sok webes vásárlás történt, és ezek között jelentős volt a külföldi weboldalakról történő vásárlás. Volt is belőle kalamajka bőven, mert a Magyar Posta...