Barkácsbemutató

2010-04-04 14:23:56 | Módosítva: 2010-04-12 20:06:44

A cím egy kicsit félrevezető lehet, hiszen az Ezermester hálózat egyik üzletének a bemutatásáról van szó.

A Drevotta Barkácsbolt Pestszentlőrinc szívében, az egykori piacnál, a Széchényi utcában fogadja vásárlóit már jó két évtizede. Az üzletet ma már az alapító fia, ifj. Drevotta József vezeti sikeresen. Az ún. "jól bejáratott üzlet" minősítés elérése rengeteg munkát igényelt a múltban és igényel ma is. Ennek mindenekelőtt a megfelelő választék, a személyes kiszolgálás és a magas szaktudást igénylő tanácsadás az alapja. A versenyképes árak pedig a következetes beszerzési munka gyümölcse.

A biztonság és zárás technikai- fizikai megjelenését tekintve több vezető cég mintaboltjaként üzemel. Ugyancsak mintabolt szintű az üzlet a teljes kötél és zsinór szortimentjével. Természetesen az ún. barkács választék mintegy 6800 féle terméke is helyet kap az üzletben. A folyamatos fejlesztés eredménye jól látható az üzletben, hiszen minden lehetséges területet kihasználnak.

Drevotta Barkácsbolt
1183 Budapest, Széchenyi István u. 20-22.
Tel.: +36 1 2904206

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Barkács Centrum Hálózat

A mai barkács piac meglehetősen ledegradálódott az olcsó távol-keleti és - tegyük hozzá - időnként igen gyenge minőségű szerszámok dömpingjével. Néhány elszánt kereskedő azonban szembe száll ezzel...


Ezermester boltok az országban - Belvárosi kihívás, barkácssarok Törökbálinton

A Bakosfa Kft. barkácsboltjainak egyike Budapest IX. kerületében, a Ferenc körúton, közel a Boráros térhez található.