Ezermester Boltok az országban

2010-05-17 18:01:27 |

1000 aprócikk a Barkácsboltban

Két barkácsüzlet is viseli ezt a nevet Budapesten. Az egyik a III. kerületben a Bécsi úton, kertvárosi környezetben, míg a másik a XVII. kerület Pesti úton 10 emeletes házak között szolgálja a vásárlóközönséget. Természetesen ezek az üzletek is büszke tagjai az Ezermester barkács hálózatnak. A tulajdonos Németh Ferenc, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden, amit a lakosság, vagy a vállalkozók köréből kikerült érdeklődők keresnek, megtalálható legyenek az üzletek választékában. Ugyanakkor fontos szempontként jelenik meg, hogy ebben a globalizált világban, minél több magyar termék kaphasson helyet a polcokon.
Az aprócikkek, mint pl. a csavarok és szögek mellett a bútoripari alkatrészek és kiegészítők, zárak és vasalatok, kötőelemek, postaládák, kerti szerszámok és öntözési program, kéziszerszámok, gépek, létrák, kötelek, láncok és sok-sok minden más, a szolgáltatások közül pedig a kulcsmásolás, a kisgépszerviz és gépkölcsönző teszi teljessé a palettát.

Golenyák Fa-Barkács Áruház

A magyar tulajdonú barkácsboltok többsége hasonló adottságokkal bíró családi vállalkozás. A mai kiélezett kereskedelmi versenyben meg kell felelniük a saját maguk által támasztott szakmai elvárásoknak, valamint helyt kell állniuk a lényegesen nagyobb erőforrásokkal és ezáltal jobb adottságokkal rendelkező külföldi tulajdonú versenytársakkal szemben.
Ezen "kis" boltok közé tartozik Székesfehérváron a Golenyák Fa-Barkács Áruház is. A lassan már 16 éve működő üzlet vezetője Ifj Golenyák János, aki bár kereskedelmi végzetséggel rendelkezik, de a munkájához szükséges tudás alapjait mégis kisiparos asztalos édesapjától szerezte, mind üzleti mind szakmai vonatkozásban.
Követve a "mindent egy helyen" elvet, és a szakipari igényeket is figyelembe véve, folyamatosan bővítik kínálatukat, fejlesztik infrastruktúrájukat, és szakmai képzéseken vesznek részt. A hagyományos vevőbarát kereskedelmet ötvözik a modern kor elvárásaival. Több piacvezető márka képviseletét látják el a régióban.
A faáruk, csavarok, festékek,szerszámok, bútorvasalatok, zárak forgalmazásán túl, széleskörű szolgáltatásokkal (pl. kulcsmásolás, zárrendszerek készítése, ingyenes kiszállítás) állnak vásárlóik rendelkezésére 180 m2-en.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Szerszámgép helyzet a barkácsboltokban

Semmiképpen nem vitába szállva a GfK Hungária véleményével, valamivel árnyaltabb képet mutatnak az Ezermester Magyar Barkács Kft. hálózatából szerezhető tapasztalatok. Ezek az üzletek inkább a...


Ezermester 2013. októberi lapszáma

Az Ezermester 2013. októberi lapszáma megvásárolható az újságárusoknál, postahivatalokban, benzinkutakon és hipermarketekben valamint előfizethető honlapunkon vagy megrendelhető elektronikus...