Ezermester Boltok az országban

2010-05-17 18:01:27 |

1000 aprócikk a Barkácsboltban

Két barkácsüzlet is viseli ezt a nevet Budapesten. Az egyik a III. kerületben a Bécsi úton, kertvárosi környezetben, míg a másik a XVII. kerület Pesti úton 10 emeletes házak között szolgálja a vásárlóközönséget. Természetesen ezek az üzletek is büszke tagjai az Ezermester barkács hálózatnak. A tulajdonos Németh Ferenc, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden, amit a lakosság, vagy a vállalkozók köréből kikerült érdeklődők keresnek, megtalálható legyenek az üzletek választékában. Ugyanakkor fontos szempontként jelenik meg, hogy ebben a globalizált világban, minél több magyar termék kaphasson helyet a polcokon.
Az aprócikkek, mint pl. a csavarok és szögek mellett a bútoripari alkatrészek és kiegészítők, zárak és vasalatok, kötőelemek, postaládák, kerti szerszámok és öntözési program, kéziszerszámok, gépek, létrák, kötelek, láncok és sok-sok minden más, a szolgáltatások közül pedig a kulcsmásolás, a kisgépszerviz és gépkölcsönző teszi teljessé a palettát.

Golenyák Fa-Barkács Áruház

A magyar tulajdonú barkácsboltok többsége hasonló adottságokkal bíró családi vállalkozás. A mai kiélezett kereskedelmi versenyben meg kell felelniük a saját maguk által támasztott szakmai elvárásoknak, valamint helyt kell állniuk a lényegesen nagyobb erőforrásokkal és ezáltal jobb adottságokkal rendelkező külföldi tulajdonú versenytársakkal szemben.
Ezen "kis" boltok közé tartozik Székesfehérváron a Golenyák Fa-Barkács Áruház is. A lassan már 16 éve működő üzlet vezetője Ifj Golenyák János, aki bár kereskedelmi végzetséggel rendelkezik, de a munkájához szükséges tudás alapjait mégis kisiparos asztalos édesapjától szerezte, mind üzleti mind szakmai vonatkozásban.
Követve a "mindent egy helyen" elvet, és a szakipari igényeket is figyelembe véve, folyamatosan bővítik kínálatukat, fejlesztik infrastruktúrájukat, és szakmai képzéseken vesznek részt. A hagyományos vevőbarát kereskedelmet ötvözik a modern kor elvárásaival. Több piacvezető márka képviseletét látják el a régióban.
A faáruk, csavarok, festékek,szerszámok, bútorvasalatok, zárak forgalmazásán túl, széleskörű szolgáltatásokkal (pl. kulcsmásolás, zárrendszerek készítése, ingyenes kiszállítás) állnak vásárlóik rendelkezésére 180 m2-en.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ezermester Extra 2013/3. Barkács1, munkálatok a ház körül

Lapozzon bele!Digitálisformában megvásárolható itt!


Ezermester Extra 2011/3. Otthonunk hő- és hangszigetelése

Lapozzon bele!Digitálisformában megvásárolható itt!