Barkács Centrum Hálózat

A mai barkács piac meglehetősen ledegradálódott az olcsó távol-keleti és - tegyük hozzá - időnként igen gyenge minőségű szerszámok dömpingjével. Néhány elszánt kereskedő azonban szembe száll ezzel a helyzettel!

Ki ne szeretne olyan üzletben vásárolni, ahol kedvesek az eladók, törődnek a vevők igényeivel, az eladók értenek az áruhoz, és persze jó áron juthatnak hozzá a szükséges eszközökhöz. Sajnos a multik megjelenésével ezek az elvárások egyre kevésbé teljesülnek. De kereskedők egy csoportja elhatározta, kerül, amibe kerül, visszahozzák a kereskedelem igazi értékét és a VEVŐ-t helyezik előtérbe.
Létezik egy országos hálózat, ahol az üzletek ezeket a szempontokat tartják a legfontosabbnak. Ez a Barkács Centrum Hálózat. A szlogenjük: Vevőbarát Szerszámbolt. Elsősorban azokat a vevőket szólítják meg, akik igényesek a munkájukra, eszközeikre, de megfizethető áron szeretnének vásárolni. Az ár-érték arány itt elsődleges szempont!
Az üzletekben kapható termékek segítségével minden olyan igényt ki tudnak elégíteni, minden olyan problémát meg tudnak oldani, ami az igényes barkácsoláshoz, ház körüli munkákhoz, kertészkedéshez, otthoni szerelési munkákhoz, kerékpárszereléshez vagy akár a kreatív pedagógusok, óvónők, technikai tárgyat tanítók munkáihoz szükségesek.
Ilyen termékek például az elektromos kéziszerszámok; fúrók, vésők, gyaluk, csiszolók. A szaküzletek kínálatában megtalálhatók a legfontosabb kéziszerszámok, mint például a kalapács, fogó, különböző kulcsok, csavarhúzók, kőműves szerszámok, fűrészek, festő eszközök, ecsetek, vízmértékek, de a tiplik, csavarok, szögek, tároló dobozok is. Nem hiányoznak a kompresszorok, hegesztőgépek, hegesztőanyagok, takarítógépek, vágó és csiszolókorongok és a minden nemű munkához szükséges védőruházat - cipők kesztyűk, maszkok és egyéb védő felszerelések - sem.
A Hálózat nagy előnye, hogy országos lefedettségű. Egyre több üzlet csatlakozik hozzá, hogy a vevőket minél magasabb színvonalon és szélesebb körben tudják kiszolgálni.
A mostani ajánlatban (ami mellékletként is megtalálható az Ezermester újságban) az elektromos kéziszerszámok kapják a főszerepet: akkumulátoros fúró, ütvefúró, sarokcsiszoló, körfűrészek, köszörűk, csiszolók.
Ha Ön szeret igényes körülmények között, kedves emberek társaságában vásárolni, keresse fel az üzleteket. A pontos címekről, elérhetőségekről a mellékelt Barkács Centrum újságból tájékozódhat!

Amennyiben Ön kereskedő, rendelkezik bolttal és szeretne csatlakozni ehhez a nem mindennapi csapathoz, keresse a Hálózat üzemeltetőjét.
Fetools Kft, Budai Ildikó értékesítési vezető, telefon: (06-30) 971-8028

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

EC motoros akkus kéziszerszámok

A Bosch új akkus kéziszerszámaihoz új, teljesítményt növelő megoldást fejlesztett ki, amely hatékony az erőteljesebb csavarozási, fúrási, vágási és csiszolási munkáknál. Az új technológia...


Einhell - Red Line

Minőségi fejlődésen ment keresztül az Einhell márka, amit a belső tartalom változásán túl a színek is jelképeznek. A korábbi sárga, majd a következő lépcsőfokot jelentő kék színű gépek mellet mára...