Kicsi és profi felülős fűnyíró a WOLF-Garten-től

SELECT Scooter Mini

2013-05-14 13:17:14 | Módosítva: 2013-05-14 15:22:59

Mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy a fűnyírás egy nehéz és unalmas tevékenység, ki kellene próbálnia a WOLF-Garten új SELECT Scooter Minijét. Lenyűgöző/elképesztő, hogy mire képes egy ilyen kicsi ráülős fűnyíró!

Az élmény a le- és felszállással kezdődik, hiszen a speciálisan kialakított alváznak köszönhetően mindez nagyon kényelmesen és egyszerűen megy. A méretét úgy határozták meg, hogy beférjen egy átlagos kert- vagy fészerkapun is. Kis mérete ellenére mégis igazi profinak számít, ha funkcionalitásról és motorteljesítményről van szó. Elektromos indítású B&S 875 típusú motorjának köszönhetően nagyon gyorsan felveszi az utazósebességet. Vezetése éppolyan könnyű, mint amilyen gyors: a 6 sebességes transzmatikus váltó fokozatmentes sebességváltást tesz lehetővé, így könnyen alkalmazkodhat az adott terepviszonyokhoz.


A Scooter Mini nyírási teljesítménye éppolyan meggyőző, mint vezetési tulajdonságai és felszereltsége. A vágási magasság 38-95 mm között 5 fokozatba állítható, a hátsó gyűjtő kapacitása 150 liter. A keményfedeles fűgyűjtő zsák könnyen összeszerelhető, kiürítése pedig kényelmes és biztonságos, az ülésben ülve egy kar lenyomásával egyszerűen elvégezhető.


A kiegészítők még nagyobb kényelmet kínálnak, gondoljunk csak a mulcskészletre, vagy a deflektorra. A mulcsozással nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatunk. A mulcsozó a kaszálékot apró darabokra vágva, értékes természetes zöldtrágyaként szórja vissza a gyepre, így csökkenthetjük a trágyázásra költött kiadásokat is. A kaszálék újrahasznosítása azzal a pozitív mellékhatással is jár, hogy a fűszálak nagyobb védelmet kapnak a napsugárzás, illetve a kiszáradás káros hatásaival szemben. A deflektor lehetővé teszi a fűgyűjtő nélküli fűnyírást, ami hasznos segítség lehet magas fű, nagy terület nyírásakor, használatával a levágott fű rendezetten kerül vissza a gyepre.WOLF-Garten.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Az álom gyep mindössze 6 hét alatt elérhető!

Több mint 40 éve szenvedéllyel és szakértelemmel azon fáradozunk, hogy az álom gyep ne csak álom legyen. Mert melyik büszke kerttulajdonos nem álmodott még a kertjét díszítő dús és üde zöld...


Látogatás az MTD-nél

Az MTD Hungary jóvoltából lapunk meghívást kapott a cég nemesvámosi gyárának megtekintésére és termékeik kipróbálására. Sajtórendezvényükön a gyepápolásról is hasznos információkat szerezhettünk.