CONSTRUMA 2014 évben: Az otthonteremtési kiállításcsokor

2014-03-12 14:12:48 | Módosítva: 2014-03-24 10:02:44

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA és vele egy időben a RENEO Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás, valamint az OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár alkotják 2014-ben a CONSTRUMA kiállítási csokrot. Április 2-6. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban számtalan újdonság, akció, program várja a szakma mellett az építkező, felújító, lakberendezni vágyó nagyközönséget.


CONSTRUMA – középpontban a zöld építőanyagok

A CONSTRUMA keretében ezúttal is megjelenik minden, amire az építkezéshez szükség lehet: az építő anyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig. Széles választékkal, akciókkal, gyakorlati bemutatókkal és tanácsadással várják az építkezésre készülő látogatókat.
ÖKO CITY STAND: üzemelni fog egy közel 40 m2-es családi ház a kiállításon, mely bemutatja, hogyan lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni.

RENEO – megújuló energiák szakkiállítása

A CONSTRUMA látogatói évek óta a leginkább a megújuló energiák hasznosítása iránt érdeklődnek. A RENEO kiállítás keretében jelenik meg ez a témakör, felvonultatva a legújabb technológiákat, eszközöket.

CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés


A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VI. MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához, illetve hasznos előadásokon képezhetik magukat.

OTTHONDesign – minden ami lakberendezés


A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.

Ismét lesz Magyar Design stand, ahol fiatal hazai tervezők mutatkoznak be. Újdonság lesz az Intellingens Otthon by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az ingyenes lakberendezési tanácsadás. A látogatók a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi-szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

A kiállítási csokor nyitva tartása: 2014. április 2-6.
9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)
Nagyközönségi napok: 2014. április 5-6.

Bővebb információ a kiállításokról:
www.construma.hu
www.reneo.hu
www.otthon-design.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Újra halasztják a Construmát

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így a CONSTRUMA...


Construma 2015: Otthonteremtési kiállításcsokor

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, aCONSTRUMA, és vele egy időben a HUNGAROTHERM épületgépészeti, a RENEO megújuló energia szakkiállítás, az OTTHONDesign a lakberendezés ésdesign...