Háromrétegű Svédpadló!

2014-03-27 10:14:09 | Módosítva: 2014-03-27 10:15:50

Az Egererdő Zrt. Mátraparkett gyöngyösi gyára több, mint 40 éve igyekszik kielégíteni a hazai és külföldi partnerei igényeit. A fapadló a maga természetes, melegséget sugárzó megjelenésével a lakóterek, közintézmények, üzlethelyiségek és sportpadlók közkedvelt burkolata, amely egészséges környezetet teremt a használói számára.


Korszerű felületkezelés

A fapadlók első generációinál a viaszolt, olajozott felületek domináltak. A korszerű felületkezelő anyagok elterjedésével teret hódított a lakkozás, mint a felületek vegyi és mechanikai sérülésektől való megóvásának közkedvelt módja. Napjainkban a természetességre való törekvés jegyében ismét terjedőben van a különféle olajok, olajos pácok és színező anyagok használata. Ez az alternatív felületkezelési mód a skandináv országokból indulva hódította meg Nyugat-Európát és jutott el napjainkra a kelet-európai országokba is.A korszerű fűtési rendszerek elterjedésével egyre gyakoribb igény, hogy a burkolat padlófűtésre is alkalmas legyen. Padlófűtés esetén egyrészt a megfelelő hőátadásról kell gondoskodni, másrészt a burkolatnak vetemedés, deformálódás és egyéb károsodás nélkül kell kibírnia ezeket a speciális körülményeket. A Mátraparkett legújabb háromrétegű padlója kompromisszumok nélkül alkalmas padlófűtésre is. A termék mindhárom rétege tölgyfából készül. A speciális háromrétegű konstrukció biztosítja, hogy a svédpadló vetemedés, alakváltozás és deformálódás nélkül ellenáll a padlófűtés támasztotta követelményeknek. A termék mind Grandiose mind pedig Style termékcsalád színeivel választható. A Mátraparkett Grandiose és Style svédpadlói megfelelő használat és ápolás mellett szinte elnyűhetetlenek. A svédpadlók felülete 100%-ban természetes olajjal kezelt, amely bársonyos fényt kölcsönöz a fának, kihangsúlyozva annak természetes szépségét.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Padlószőnyegek és lerakásuk

Kedveltségüket az egész helyiségben érvényesülő kellemes lágyságuk adja, ám emellett rendkívül változatos a felületük szín- és minta választéka. Bár egyesek szerint porallergiát okoznak, mégis...


Ultravékony kerámia burkolólapok

A korszerű technológiával gyártott Slimtech burkolat új lehetőségeket nyitott meg a kerámia burkolóanyagok között. Ezek a kerámia lapok csak 3, 5mm vastagok és az 1x3 m-es táblaméretük is...