Helytakarékos tárolás

fischer rögzítőelemekkel

Az alábbiakban bemutatott rögzítőrendszert a fischer elsősorban a mellékhelyiségekben - kamrában, raktárban, garázsban, pincében - történő tárolásra fejlesztette ki. Nincs olyan méretű tároló, amely egy idő után ne telne meg, ha nem vigyázunk, ne kezdene kialakulni a rendetlenség. Ez ellen csak egyféleképpen védekezhetünk; ha mindennek megvan a saját helye, és használat után mindig oda kerül vissza. Egy garázsban, kamrában, műhelyben akkor tudjuk a legideálisabban kihasználni a helyet, ha minél több használati tárgyat tudunk az oldalfalakon, esetleg a mennyezeten tárolni. Különösen a nagyobb tárgyak - létra, kerékpár, pótkerék, deszkák, lécek stb. - esetében fontos ez, hiszen az ilyeneket nem lehet szekrényben, ládában, fiókban tárolni. Nos erre szolgál a fischer system rögzítőrendszer. Az egyes elemek bemutatásával, és néhány alkalmazási példával kívánjuk olvasóink fantáziáját beindítani, hogy aztán a saját környezetükben, saját tárolási problémájukhoz kiválaszthassák a legoptimálisabb megoldást.

Univerzálkampó (UH)

Szinte mindenféle tárgy felakasztására alkalmazható. A tárgy lecsúszását enyhe felhajlítás akadályozza meg. Fehér, porszórt kivitele lakóterekben is esztétikus.

Teherkampó (LS)

ls_p01.jpg (9350 bytes)Nehéz tárgyak, pl. autókerék, talicska, fűnyíró stb. akaszthatók rá. A tárgy lecsúszását enyhe felhajlítás és védősapka akadályozza meg.


Raktárkampó (LG)

lg_p02.jpg (9183 bytes)Különösen biztonságos. A lecsúszás ellen 6 cm-es felhajlítás véd. Hosszabb tárgyak - kábelek, csövek, vezetékek - egymás melletti elhelyezésére, tárolására alkalmas.

Univerzáltartó (UT)

ut_p02.jpg (12046 bytes)Egy kampóra függőlegesen, kettőre vízszintesen akaszthatók fel tárgyak. Kissé felhajlított vége, és fedősapka véd a lecsúszás ellen. Lakóterekben fehér, porszórt kivitelét és választhatjuk.

Hosszúkampó (LH) szuperhosszúkampó (SH) 

sh_p02.jpg (8271 bytes)Két, hosszú, felhajlított tartókar között praktikusan tárolhatók szerszámok, tisztítóeszközök, sportszerek stb. Fehér, porszórt kivitelben is készül.

rh_p01.jpg (12998 bytes)Körkampó (RH)

Különösen praktikus, kicsi a helyigénye, párosan is alkalmazható. Néhány tárolási ötlet; szerszámok, csövek, hátizsák, autókerék stb.

su_p01.jpg (12798 bytes)Szupertartó (SU)

Kihajlítható tartó nagy terhelésekhez. Kiválóan alkalmas falipolcok kialakításához, lécek, csövek tárolásához, polcrendszerek, kerékpárok felfüggesztéséhez.

sk_p01.jpg (8391 bytes)Síkampó (SK)

Sílécek vízszintes vagy függőleges kíméletes tárolására alkalmas. A műanyag bevonat a tárgy védelmét, a felhajlítás a biztonságot szolgálja.

lf_p01.jpg (10105 bytes)Liftrögzítés (LF)

Segítségével nagyobb tárgyak felhúzhatók a mennyezetre, és ott biztonságosan tárolhatók. Kényelmes és helytakarékos megoldás, pl. gépkocsi tetőboxok, sporteszközök, hosszú tárgyak elhelyezésére.

Multikampó (MK)

Ajtókra, ablakokra szerelhető, ruhadarabok akaszthatók rá. Műanyagból készül, sokféle színben; fehér, fekete, piros, sárga, kék, barna, átlátszó, króm stb.

fh_p01.jpg (12015 bytes)Kerékpárkampó (FH)

Kerékpár biztos és kényelmes felakasztására alkalmas. Egy vagy két kampóval is alkalmazható; oldalfalon vagy mennyezeten. A kerékpár abroncsát műanyag bevonat védi.  fs_p01.jpg (14914 bytes)

Kerékpártámasztó (FS)

A különböző abroncsméretű kerékpárokhoz is eldőlés-mentes kitámasztást biztosít. Használaton kívül egyszerűen a falra hajtható.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Ötletek a MESTER ragasztók használatához

A MESTER termékcsalád ragasztói számos építőipari és barkácsolási ragasztási feladat megoldására alkalmasak. Ehhez adunk tippeket az alábbi összeállítással.


Rögzítés betonfalra

Aki panellakásban lakik, az tudja, hogy a lakása falaira nem könnyű bármit is felerősíteni. Erős ütvefúró, kalapácsfúró és vídia betétes fúrószár kell hozzá, no meg némi szerencse, nehogy egy...