Helytakarékos tárolás

fischer rögzítőelemekkel

Az alábbiakban bemutatott rögzítőrendszert a fischer elsősorban a mellékhelyiségekben - kamrában, raktárban, garázsban, pincében - történő tárolásra fejlesztette ki. Nincs olyan méretű tároló, amely egy idő után ne telne meg, ha nem vigyázunk, ne kezdene kialakulni a rendetlenség. Ez ellen csak egyféleképpen védekezhetünk; ha mindennek megvan a saját helye, és használat után mindig oda kerül vissza. Egy garázsban, kamrában, műhelyben akkor tudjuk a legideálisabban kihasználni a helyet, ha minél több használati tárgyat tudunk az oldalfalakon, esetleg a mennyezeten tárolni. Különösen a nagyobb tárgyak - létra, kerékpár, pótkerék, deszkák, lécek stb. - esetében fontos ez, hiszen az ilyeneket nem lehet szekrényben, ládában, fiókban tárolni. Nos erre szolgál a fischer system rögzítőrendszer. Az egyes elemek bemutatásával, és néhány alkalmazási példával kívánjuk olvasóink fantáziáját beindítani, hogy aztán a saját környezetükben, saját tárolási problémájukhoz kiválaszthassák a legoptimálisabb megoldást.

Univerzálkampó (UH)

Szinte mindenféle tárgy felakasztására alkalmazható. A tárgy lecsúszását enyhe felhajlítás akadályozza meg. Fehér, porszórt kivitele lakóterekben is esztétikus.

Teherkampó (LS)

ls_p01.jpg (9350 bytes)Nehéz tárgyak, pl. autókerék, talicska, fűnyíró stb. akaszthatók rá. A tárgy lecsúszását enyhe felhajlítás és védősapka akadályozza meg.


Raktárkampó (LG)

lg_p02.jpg (9183 bytes)Különösen biztonságos. A lecsúszás ellen 6 cm-es felhajlítás véd. Hosszabb tárgyak - kábelek, csövek, vezetékek - egymás melletti elhelyezésére, tárolására alkalmas.

Univerzáltartó (UT)

ut_p02.jpg (12046 bytes)Egy kampóra függőlegesen, kettőre vízszintesen akaszthatók fel tárgyak. Kissé felhajlított vége, és fedősapka véd a lecsúszás ellen. Lakóterekben fehér, porszórt kivitelét és választhatjuk.

Hosszúkampó (LH) szuperhosszúkampó (SH) 

sh_p02.jpg (8271 bytes)Két, hosszú, felhajlított tartókar között praktikusan tárolhatók szerszámok, tisztítóeszközök, sportszerek stb. Fehér, porszórt kivitelben is készül.

rh_p01.jpg (12998 bytes)Körkampó (RH)

Különösen praktikus, kicsi a helyigénye, párosan is alkalmazható. Néhány tárolási ötlet; szerszámok, csövek, hátizsák, autókerék stb.

su_p01.jpg (12798 bytes)Szupertartó (SU)

Kihajlítható tartó nagy terhelésekhez. Kiválóan alkalmas falipolcok kialakításához, lécek, csövek tárolásához, polcrendszerek, kerékpárok felfüggesztéséhez.

sk_p01.jpg (8391 bytes)Síkampó (SK)

Sílécek vízszintes vagy függőleges kíméletes tárolására alkalmas. A műanyag bevonat a tárgy védelmét, a felhajlítás a biztonságot szolgálja.

lf_p01.jpg (10105 bytes)Liftrögzítés (LF)

Segítségével nagyobb tárgyak felhúzhatók a mennyezetre, és ott biztonságosan tárolhatók. Kényelmes és helytakarékos megoldás, pl. gépkocsi tetőboxok, sporteszközök, hosszú tárgyak elhelyezésére.

Multikampó (MK)

Ajtókra, ablakokra szerelhető, ruhadarabok akaszthatók rá. Műanyagból készül, sokféle színben; fehér, fekete, piros, sárga, kék, barna, átlátszó, króm stb.

fh_p01.jpg (12015 bytes)Kerékpárkampó (FH)

Kerékpár biztos és kényelmes felakasztására alkalmas. Egy vagy két kampóval is alkalmazható; oldalfalon vagy mennyezeten. A kerékpár abroncsát műanyag bevonat védi.  fs_p01.jpg (14914 bytes)

Kerékpártámasztó (FS)

A különböző abroncsméretű kerékpárokhoz is eldőlés-mentes kitámasztást biztosít. Használaton kívül egyszerűen a falra hajtható.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Térhatárolás kerítésekkel

A kerítéseket szükséges rossznak is tekinthetjük, hiszen bizonyos korlátot vagy akadályt emelünk akkor, amikor kerítést létesítünk telkünk köré. Mielőtt nekilátnánk számos szempontot érdemes...


Rugalmas tetőszigetelés

Lapostetők bitumenes szigetelésével több ízben foglalkoztunk lapunk hasábjain. Újdonság a műanyag-gumi lemezekből álló, előregyártható, egyedi igényekre szabható lepelszigetelés, amivel akár egy...