Tárolás a lakásban

Rend a lelke mindennek – tartja a mondás. Egy kis lakásban mégsem könnyű rendet tartani, hiszen a szekrények, polcok, kamrák hamar megtelnek különböző tárgyakkal. Ilyenkor kezdjük el törni a fejünket és találunk ki új megoldásokat a tárolásra. Képes összeállításunk ehhez szeretne segítséget nyújtani.

Ez az ötletes, süni formájú cipőtartó jó szolgálatot tehet a hideg téli időszakban, mikor nedves, sáros lábbeliben térünk haza. A süni tüskéire húzva alaposan megszáradhatnak a megtisztított hótaposók és csizmák.

A különböző formájú fonott kosarak nélkülözhetetlenek a háztartásban. Belerakhatjuk a frissen vasalt ruhákat, összetekert tervrajzokat vagy posztere ket, párnákat, tornaeszközöket, újságokat, és máris úgy tűnik, hogy nagyobb rend honol a lakásban.

Az ablak előtt húzódó pult alatt szép formájú, fonott kosarak szolgálnak a konyhai nyersanyagok, üvegek tárolására.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Szűcs L. B.

Címkék: tárolás

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Tiszta levegős energiatárolás

Kriogén technológiájú energiatárolót építenek az Egyesült Királyságban, Manchestertől alig 10 kilométerre. Európa legnagyobb kapacitású rendszere egyhuzamban akár négy hétig is képes lesz áramot...


Térhatárolás kerítésekkel

A kerítéseket szükséges rossznak is tekinthetjük, hiszen bizonyos korlátot vagy akadályt emelünk akkor, amikor kerítést létesítünk telkünk köré. Mielőtt nekilátnánk számos szempontot érdemes...