Tárolás a lakásban

Rend a lelke mindennek – tartja a mondás. Egy kis lakásban mégsem könnyű rendet tartani, hiszen a szekrények, polcok, kamrák hamar megtelnek különböző tárgyakkal. Ilyenkor kezdjük el törni a fejünket és találunk ki új megoldásokat a tárolásra. Képes összeállításunk ehhez szeretne segítséget nyújtani.

Ez az ötletes, süni formájú cipőtartó jó szolgálatot tehet a hideg téli időszakban, mikor nedves, sáros lábbeliben térünk haza. A süni tüskéire húzva alaposan megszáradhatnak a megtisztított hótaposók és csizmák.

A különböző formájú fonott kosarak nélkülözhetetlenek a háztartásban. Belerakhatjuk a frissen vasalt ruhákat, összetekert tervrajzokat vagy posztere ket, párnákat, tornaeszközöket, újságokat, és máris úgy tűnik, hogy nagyobb rend honol a lakásban.

Az ablak előtt húzódó pult alatt szép formájú, fonott kosarak szolgálnak a konyhai nyersanyagok, üvegek tárolására.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Szűcs L. B.

Címkék: tárolás

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Praktikus tárolók a garázsban

Rendrakás és lomtalanítás kéz akézben járnak. A felesleges holmik kidobása nélkül nem lehet rendet tartani. Ha ez megtörtént, számos praktikus tárolási megoldás közül választhatunk a garázsban vagy...


Mini spájz-szekrény

Lakótelepi lakások átalakítása során kedvelt megoldás az amerikai konyha. Ahol erre mód van –akonyha és a nappali szomszédos, és csak válaszfal elem osztja el akét helyiséget – ott könnyű a két...