A TSM Kerámia hőszigetelő bevonat ismét bizonyított

TSM Kerámia hőszigetelő bevonat

2013-07-11 13:37:50 | Módosítva: 2013-07-11 13:38:13

A homlokzatszigetelésre több alternatívát is találunk a piacon, melyek a téli hónapokban csökkentik a fűtésszámlánkat, nyáron pedig minimalizálják a klímaberendezéseink üzemeltetési költségeit. Ahogy a különböző technológiák folyamatosan fejlődnek, úgy a hőszigetelő anyagok terén is változások mennek végbe.

Ilyen változást jelent a már Magyarországon is elérhető TSM Kerámia hőszigetelő bevonat, mely tökéletesen helyettesíti az eddig megszokott hagyományos hőszigetelő rendszereket anélkül, hogy becsomagolnánk házunkat, lakásunkat, bezárva ezzel együtt a párát is.


A TSM Kerámia filmképző kerámia töltőanyagból és egyéb speciális adalékanyagokból, pl. sztirol és akril latexből áll. A sztirol adja az anyag keménységét, az akril pedig rugalmasságot és védelmet kölcsönöz a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben. A TSM Kerámiával történő hőszigetelés már az ingatlantulajdonosok egy része előtt jól ismert, és a régióban is számos lakóépületen kiválóan teljesített még a legzordabb téli napokon is. A bevonat hőszigetelő képessége bizonyítottan felveszi a versenyt a hagyományos szigetelő rendszerek azonos értékeivel.


Ez a forradalmi szigeteléstechnológia lehetővé teszi az olyan díszes, kiemelésekben bővelkedő, egyedi stílusú épületek hőszigetelését is, melyek a hagyományos szigetelő rendszerekkel (EPS; ásványgyapot) nem szigetelhetők, mert a meglévő homlokzati tagozatokat eredeti formájukban kell megőrizni. A TSM Kerámia bevonattal nem egy sérülékeny falfelületet hozunk létre, ami szándékosan vagy véletlenül könnyen rongálható.


További információ:

www.tsm.hu
+36-30-933-7323
+36-20-501-1430

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

„Kétbalkezesek”

Egy balkezesekről szóló cikk megírásának sok apropója lehet. Választhattam volna egy nyári lapszámot is, hiszen augusztus 13-án van a Balkezesek világnapja 1992 óta; vagy a szeptembert, mert akkor...


Ülőgarnitúrák és anyagaik

A kis alapterületű szobák berendezése nem könnyű feladat, különösen nem, ha ez eleve egy kis lakás része. Adott esetben a háló, dolgozó- és a vendéglátás körülményeinek is meg kell felelnie. Az...