Épített zuhany

2021-02-07 08:16:21 | Módosítva: 2021-02-08 10:59:22

A fürdőszoba felújítása, átalakítása talán az egyik legnagyobb munkával járó felfordulást jelenti. Éppen ezért érdemes alaposan megtervezni a lépéseket, hiszen számos kérdésre kell választ adni. Például csempével burkoljuk azt vagy inkább természetes, így a fából készült burkolat legyen hangsúlyosabb? Milyen bútort válasszunk? De talán még ennél is fontosabb témakör, hogy zuhanyzó kerüljön-e a fürdőbe, és ha igen, akkor milyen típusú.


Az ACO tanácsai a zuhanyzó kialakításához

A döntés megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük az épített zuhanyfülke előnyeit:

– Az épített zuhanynak köszönhetően tágasabbnak érződik a fürdőszoba. Amennyiben átlátszó üvegfallal választjuk le, akkor megfelelően világos is lesz.

– Kicsi fürdőszobák ideális megoldása.

– Nincs megemelt belépő, így könnyebb és kényelmesebb bejutni és kijönni.

– A belépő nélküli kialakítás az élet minden szakaszában praktikussá teszi használatát. Gyerekek számára ideális, és idősebb korban kerekesszékkel is könnyen megközelíthető.

– Könnyen karbantartható és tisztítható. Elegendő csak arra gondolni, hogy ha ajtó nélkül készítjük el a zuhanyfülkénket, akkor máris mentesülünk például a tömítőgumi tisztítása alól.

– Saját ízlésük szerint állíthatjuk össze a zuhanyzót: csapot, zuhanyfejet, burkolatot – mind a fürdő többi részével összhangban választhatjuk ki. A zuhanyzó szerves részét képezi a fürdőnek, harmonikusan illeszkedik a látványba.


Zuhanyfolyóka az elegáns és praktikus vízelvezetésért

Az épített zuhanyzónál a vízelvezetést egyedileg kell létrehozni. Ehhez biztosítanak tökéletes megoldást a zuhanyfolyókák. Az ACO kínálatában található rozsdamentes acélból készült folyókák hosszú élettartama biztosítja, hogy évtizedekig gond nélkül használhassuk fürdőszobánkat. A hozzáértő szakemberek számára beépítésük sem okoz gondot. Amennyiben a folyókát a falhoz építjük be, akkor a burkolatot elegendő egy irányban lejtetni. Mindamellett, hogy ez kevesebb munkát jelent, a hibázás lehetősége is csekélyebb, valamint a végeredmény látványosabb megoldás lesz. Szintén előny, hogy a lapokat a beépítés során nem feltétlenül kell gérbe vágni, ami egyrészt egyszerűsíti a munkát, másrészt elegánsabb megjelenést biztosít. Ilyen módon nagyobb méretű burkolólapokat is használhatunk, azokat ugyanis nem csúfítjuk el a beépítés során keletkező vágásokkal. Szintezőlábakkal könnyen a burkolat magasságához igazítható a folyóka. Amennyiben a megjelenés oldaláról közelítjük meg a kérdést, akkor szembeötlő a széles rácsmintázat. A kínálatban találhatunk rozsdamentes acélból vagy biztonsági üvegből készült változatot is. Sőt akár a fürdőszoba csempéjével is burkolhatjuk a fedlapot, így egységes megjelenést kölcsönözhetünk a helyiségnek. Végül, de nem utolsó sorban, a folyókák a kivehető bűzzárnak köszönhetően egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók.www.zuhanyfolyoka.hu


ACO zuhanyfolyókák 20%-os kedvezménnyel
a HOMEINFO kedvezményheteken!
Kedvezményre jogosító kuponok letölthetők:
www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Víz-újrahasznosító zuhany

Az egyszerűnek tűnő zuhanyozás több vizet emészt fel, mint bármely más tevékenység a háztartásban, és csak a fűtés vagy hűtés igényel több energiát. Nos a problémára létezik már környezettudatos...


Sikalastic®-1 K

A Sikalastic®-1 K egykomponensű, rugalmas, speciális alkáli-állópolimerekkel módosított, szálerősített cementhabarcs vízszigeteléshez és betonvédelemhez. Finomszemcsés, válogatott...