LEIER környezettechnika

2010-05-06 15:28:51 |

A minőségi építőanyagairól ismert Leier a mélyépítési piacon is az egyes projekteken felmerülő termékigények teljes körű kiszolgálására törekszik. Folyamatosan bővülő kínálatában olajleválasztók, zsír- és iszapfogók, valamint házi szennyvíztisztító berendezések is rendelkezésre állnak.

A Leier cégcsoport több mint egy évtizede elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Sok területen különböző módon és mértékben szennyezik a környezetünkben fellelhető értékes vizeinket, és ezt a terhelést környezetünk egyre kevésbé viseli el. Úgy gondoljuk, hogy utódaink életminőségének, jövőnk megóvásának érdekében mindenki számára alapvető feladat vizeink tisztaságának megőrzése. A célok megvalósításának érdekében a Leier csoport korszerű technológiák, a Leier környezettechnika termékcsalád alkalmazását ajánlja, így hatékony megoldást kínál a szenny- és szennyezett víz kezelési problémák megoldására - mondta el Major Tamás, a Leier Környezettechnika üzletágvezetője.

A magyarországi környezetvédelmi beruházások keretében zajló szennyvízcsatorna hálózat kiépítési és bővítési munkáiban a Leier termékek - elsősorban a beton tisztítóaknák felhasználása- vezető szerepet tölt be. Hisszük, hogy a Leier csoport környezettechnikai termékcsaládjáról is hamarosan ugyan ezt mondhatjuk el - mondta Major Tamás.
- Az olajleválasztó és iszapfogó berendezések az átfolyó szennyezett vizet tisztítják meg a könnyű folyadékszennyeződéstől (benzin, fűtő és dieselolaj, szűrőolaj). A Leier olajleválasztó berendezés működése egyszerű és költségkímélő. Elsősorban benzinkutak, gépkocsi mosók, parkolók, garázsok elvezető rendszereiben keletkező szennyvizek tisztítására ajánljuk ezt a megoldást. Az iszapfogó berendezés szervesen kapcsolódik az olajleválasztóhoz. Abban az esetben ajánljuk használatát, ha az áthaladó víz az átlagosnál nagyobb mennyiségben tartalmaz üledéket (homok, iszap stb.).

A Leier Zsírfogók a hús- és halfeldolgozó üzemek, éttermek, konyhák működése során keletkező, zsírral szennyezett vizek megtisztítására alkalmasak. A zsírleválasztó a fajsúlykülönbség alapján tartja vissza és gyűjti a szennyeződést.
A legfrissebb termék a Leier környezettechnikai termékpalettáján a "LEIER" ÖKO-PUR egyedi szennyvíztisztító kisberendezés. A különböző kapacitású berendezések kiválóan alkalmazhatók olyan helyeken, ahol a közműves szennyvízelvezető rendszer nem készült el, és gazdaságossági okok miatt a jövőben sem várható kiépítése. Az ilyen 1,6-2,4 méter belső átmérőjű elemeket a családi házak tulajdonosai egyre gyakrabban használják csapadékvíz tárolásra. Ebben gyűjtik össze és tárolják az ereszcsatorna által a tetőről összegyűjtött csapadékvizet.

A célunk az, hogy egy-egy feladatot teljes körűen, előre gyártott Leier mélyépítő elemek felhasználásával tudjunk megoldani - ehhez rendelkezünk a különféle kapacitású és méretű építőelemekkel - mondta el Major Tamás. A Leier előre gyártott mélyépítő építőelemei kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból, környezetbarát gyártástechnológiával készülnek, ezért tartósak, felhasználásuk környezettudatos gondolkodásra vall

Major Tamás üzletág vezető
www.leier.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyaralóból lakóingatlan

A nyaralók adás-vételi illetéke pár éve 10-ről 4%-ra változott, ezért egyre többeknek lehet vonzó lehetőség ilyen ingatlanban lakni, életvitelszerűen. Kérdés, hogy a járulékos költségek miatt...


Környezettudatos jégmentesítés

Tél beálltával újra felmerül egy környezetvédelmi probléma: a közutak sózása. A járdák jégmentesítése sóval olcsó és egyszerű megoldásnak tűnik, de jelentősen károsítja az út menti növényzetet,...