Randevú

Az új Legrand szerelvénycsalád

Az elektromos hálózatok fali szerelvényeinek széles választékát tovább bővítik a Legrand sok éves tapasztalatai, nemzetközi szabványok és nem utolsó sorban a magyar piaci igények alapján kidolgozott új, Randevú termékcsaládja. A "Randevú" minden funkciót felölelő kollekció, amelynek minden darabját a könnyű szerelhetőség, a szellemes egyszerűséggel megoldott csoportosított sorbaszerelés, és a szép forma jellemzi. A Randevú termékcsalád a kapcsolóktól a TV-RD csatlakozó aljzatokig az átlagos otthonokban szükséges valamennyi funkcióhoz szükséges szerelvényeket felöleli.

A burkolat újszerűsége, hogy a különféle szerelvényeket egyesével és korlátlan számban egymás mellé, illetve alá lehet felszerelni, mégpedig ún. külön sorolókeret nélkül. Ezt az egymás mellé szorosan felszerelt alapkeretek hornyaiba pattintható közdarabokkal lehet elérni (1).
Az egyes szerelvények felfogásához falba süllyesztett 71 mm-es szerelődobozok szükségesek, a sorba rendezett szerelvények esetében viszont egymáshoz erősíthető sorolódobozok szükségesek, amelyeknek a helyét pontosan vízszintbe, vagy függőlegesbe állítva kell a falba süllyeszteni.
A szerelvényeket ezt követően szorosan egymás mellé illesztve kell a dobozba rögzíteni (2). A szerelvényekhez szükségtelen a sorolókeret, mert az egymás melletti egységek alapkeretét a közéjük helyezett közdarab egységesítve fogja össze (3). Ezt az egységes hatást tovább erősítik a külön felhelyezhető, enyhén ívelt szélső végdarabok (4), amelyek mintegy keretbe foglalják az egész szerelvény csoportot.

A keretfedelek felhelyezésével lesz teljes a szerelvénysor összhatása, mert ezek alapformája a funkcióktól függetlenül egységesíti az egész szerelvénysort (5). A Randevú termékek szétszerelhetősége is könnyen megoldható, mert a kereteket felülről, vagy függőleges elhelyezés esetén oldalról egy csavarhúzóval egyenként lehet leemelni.
A Randevú szerelvények végdarabbal és a nélkül, fehér színű kerettel kerülnek forgalomba, a külön is megvásárolható köz- és végdarabok azonban a fehéren kívül világosszürke színben is kaphatók. Ez pedig tovább gyarapítja a termékek variálhatóságát, és újabb lehetőséget ad Randevú szerelvények változatos kialakítására.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: szerelvény, kapcsoló

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Aliz Kiss avatarja

Aliz Kiss         Legrand webáruház - legrand kapcsoló - kapcs.hu

Én rájuk bukkantam, jó termékek, versenyképes árakkal.
Különleges anyagú, minőségi villanykapcsolók, dugalj, konnektor webáruház.
http://kapcs.hu/

Funkció és automatizálás

Valljuk be őszintén, hogy a legtöbb ember otthona tervezgetésénél nem számol előre a kapcsolók esztétikájával, funkciójával már egyre többször, mert a praktikus kényelmi szempontokat fontosnak...


NONOX sodronyszerelvények

A következőkben a sodronyok változatairól, legfontosabb tulajdonságairól, jellemző felhasználási területeiről adtunk tájékoztatást. A NONOX sodronyszerelvények választékát segítünk áttekinteni...