Valena Life/Allure Netatmo

2021-07-01 07:47:22 | Módosítva: 2021-07-01 07:53:49

A Legrand egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a lakást felújítók, építkezők számára: egy mechanizmusból két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl. üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé. A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők.150 funkció teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról, hotelszoba menedzsmentről stb. 


Amennyiben még ennél is többre vágyna, fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyek az eddigi Valena Life/Allure Netatmo szerelvénycsalád mellett, új Céliane Netatmo designban is elérhetők. A Legrand okosmegoldásoknak köszönhetően könnyedén, vésés nélkül is intelligensé alakíthatja otthonát.

Egyszerűen lecserélheti a hagyományos egypólusú kapcsolóját intelligens Valena Life/Allure Netatmo kapcsolókra a meglévő süllyesztő dobozokat és vezetékezést használva, ami nem csak újépítésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal.


Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vezérelheti a redőnyöket és csatlakozó aljzatokat anélkül, hogy okostelefonját feloldaná.

A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszernek köszönhetően a „Távozás” forgatókönyv gomb segítségével vezérelheti egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.

A Legrand Home + Control applikációval távolról is elérheti Valena Life Netatmo eszközeit. A Netatmo Pro WiFi-s termosztátokkal és radiátor szelepekkel pedig otthona fűtését tudja akár távolról is vezérelni, így pl. ha a programozott ütemtervhez képest hamarabb ér haza, okostelefonról beállítható, hogy a termosztát fűtse fel az otthonát mire hazaér.


A Netatmo intelligens kameráknak köszönhetően, applikáción keresztül is értesülhet otthona környezetéről. A beltéri kamera arcfelismerő funkciójának és okostelefonos értesítésnek köszönhetően értesülhet róla, ha hazaért gyermeke az iskolából, vagy ha idegen tartózkodik az otthonában. A kültéri kamera képfeldolgozó rendszere autó, ember és állat között tud különbséget tenni, így a ház környezetéről értesülhet.


www.legrand.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Modern technika az idősek védelmében

Idős hozzátartozóink, szüleink érthetően ragaszkodnak megszokott saját otthonukhoz még akkor is, amikor számukra már veszélyeket rejtenek. Mindennapi életük során hibázhatnak – bekapcsolva...


6 ok +1 ötlet, amiért érdemes robotporszívót vásárolni karácsonyra

Javában tart már a karácsonyi vásárlási láz. Kedvezményre jogosító kód a cikk végén! Valószínűleg sokunkat elért, és teljes káosz van a gondolatainkban. Próbáljuk rendszerezni, kinek, milyen...