AQA Total Energy

Világújdonság az ivóvízkezelésben

Több mint 100 000 AQA Total berendezés beépítésébl és mködésébl szerzett tapasztalatok alapján megszületett az új ivóvízkezel-technológia, az AQA Total Energy. Eredménye a BWT-Energy víz. A forradalmian új, háromfázisú AQA Total Energy új ert ad az ivóvíznek. Ezt saját otthonában is megtapasztalhatja.

1. fázis: Mindennapi vitalitás – egészséges „energiaital” a vízcsapból
Napjainkban egyre elterjedtebb az „Élvezd az életet” szlogen. Csakhogy élvezni legjobban az egészséges életet lehet. Ehhez nagyban hozzájárul a jó minség, ásványi anyagokkal teli ivóvíz. Az ioncserés vízlágyítással ellentétben a fizikai vízkmentesít technológia minden ásványi anyagot meghagy a vízben. A BWT-Energy víz mindennapos fogyasztásával segíthetjük a méreganyagok távozását a szervezetbl, és biztosíthatjuk az ásványi sók megfelel pótlását. Az AQA Total Energy technológiájával ugyanis az olyan ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet számára, továbbra is megtalálhatók a vízben.

2. fázis: Az ivóvízhálózat vízk elleni védelme – most még hatékonyabb védelem az Ön ivóvízrendszerének
Az AQA Total Energy szíve egy cserélhet patron, amely összetett elektródarendszerrel van felszerelve. Ezek az elektródák vezet és nem vezet részekbl állnak. Az elektródák elre meghatározott gyakoriságú és ersség, a víz minségétl és átfolyásától függ impulzusokat bocsátanak ki. Az impulzusok hatására ún. nanokristályok válnak ki. Egy bizonyos nagyság elérése után (kb. 100 nanométer) a kristályok egyensúlyi állapotba kerülnek, így egymással nem aggregálódnak. A mészkristályok tehát továbbra is a vízben maradnak, nem válnak ki a csövek felületén.
A bipolár-technológia nemzetközi minsítésekkel (ÖVGW, DVGW) rendelkez, és tesztekkel bizonyított fizikai vízkmentesít technológia.

3. fázis: Hatékony korrózióvédelem
A horganyzott acélból, valamint rézbl készült csöveken az AQA Total Energy központi patronja elektrokémiai folyamatokkal védréteget hoz létre, így óvja azokat a korróziótól. Ez a technológia a mai napig egyedülálló. A védréteg hatására a csövek felülete homogén és sima, a korróziós folyamatot a védréteg teljesen kiküszöböli.
De az AQA Total Energy több, mint pusztán ez a három fázis.

Egészséges ivóvíz csak tiszta csövekből!

Az elegáns küls világszínvonalú technológiát rejt. Eddig a vízkvédelmet és a korrózióvédelmet külön berendezésekkel oldották meg. Az AQA Total Energy azonban egy kompakt berendezés, mely egyszerre védi a csöveket a vízklerakódásoktól és a korróziótól, ugyanis a vízk és a korróziós lerakódások remek élhelyet biztosítanak a mikroorganizmusoknak, pl. a legionelláknak. Ezért az AQA Total Energy nem csak a fizikai szennyezdésektl védi meg csöveinket, hanem biztosítja azok mikrobiológiai tisztaságát is, így mindig friss, egészséges vizet ihatunk. Tehát az AQA Total Energy teljes kör megoldást biztosít.

Higiénia és biztonság

A piacon lév készülékek között találunk olyat is, amelyben a központi patron nem cserélhet. Ez viszont higiénia szempontjából elég nagy kockázatot hordoz magában, mert a nem cserélhet patronok egyrészt idvel elveszítik hatékonyságukat, másrészt csíraképzdési rizikót is jelentenek.
Ezért a BWT az AQA Total Energy létrehozásakor a higiéniára is fokozottan koncentrált. A patronok cserélhetk, és elre megadott idpontban, rendszeresen cserére is kerülnek, így a higiénia szempontjából teljes biztonságot nyújtanak. A patronok higiénikus cseréje egyszer és biztonságos.
Az AQA Total tulajdonosok is élvezhetik az AQA Total Energy által biztosított minséget: a berendezések átalakíthatók.

Hat év garancia

Az AQA Total Energy csúcsminség termék. A BWT hat év garanciát ad a berendezésre. Amennyiben ez idn belül bármilyen probléma merül fel, szervizük azt garanciában, díjtalanul kijavítja.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: ivóvíz

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gyógyszermaradványok természetes vizeinkben!?

Az Environmental Pollution környezetvédelmi folyóirat tájékoztatást adott az egyik kutatási eredményéről. Arról számol be a cikk, hogy a Dunába különféle módokon került gyógyszermaradványokat...


Víztakarékos háztartás

Vízzel takarékoskodni nem egyszerűen pénzügyi kérdés, sokkal inkább egy szemléletet jelent. Sok olyan apró trükk létezik, amikkel visszaszorítható háztartásunk vízfogyasztása anélkül, hogy életünk...