Somfy kapumozgatók

2010-11-19 21:30:07 | Módosítva: 2010-11-19 21:31:41

A Somfy egy piacvezető francia vállalat, mely 40 éve gyárt, fejleszt és forgalmaz motorokat és vezérléseket, elsősorban redőnyökhöz és napellenzőkhöz. A cég folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően lépett néhány éve a piacra új generációs kapumozgató termékeivel. Termékeik alkalmasak bármilyen anyagból készült garázs- vagy kertkapu mozgatására.

Budai Józsefet, a Somfy Kft értékesítőjét kerestük fel, beszéljen a kapumozgató motorok és vezérlések fejlesztéseiről, valamint a piaci újdonságokról.
Milyen előnyeit emelné ki a Somfy kapumozgatóknak?
Mindenki szereti a kényelmet, és nem szeret kiszállni a kocsiból, hogy kinyissa, majd bezárja a kertkaput - főleg nem esős időben. A Somfy kapumozgatók használata kényelmes és biztonságos. A motorral felszerelt kaput mozgathatjuk falra szerelt vezérlőegységgel, de sokkal inkább közkedvelt a kulcstartóra akasztható kis méretű Keygo távirányító, ami méretének köszönhetően kényelmesen elfér.
Milyen speciális funkciókkal látják el a Somfy motorokat?
Az Ixengo RTS (szárnyas kapuhoz) és az Elixo RTS (toló kapuhoz) rádióvezérlésű motorok beépített akadályérzékelővel rendelkeznek. Ha a kapumotor akadályt érzékel, a kapu automatikusan megáll, és visszahúzódik. Az LCD kijelzőn megjelenik az aktuális működési funkció. Fontos biztonsági funkció, hogy a kapu becsukódás után azonnal zár, és ellenáll a betörési kísérleteknek, illetve áramkimaradás esetén a beépített akkumulátornak köszönhetően működtethető.
Mennyibe kerül egy kapumozgató?
A Dexxo Optimo RTS garázskapu ára 45 675 Ft kompletten, ami tartalmazza a vezérlést és 2 db távirányítót. Termékeink megvásárolhatóak Web áruházunkban a www.kapumotor.hu oldalon.


Somfy Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 105.
Tel: (+36-1) 814-5120 Fax: (+36-1) 814-51521
www.somfy.hu,
www.kapumotor.hu
info@somfy.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.