Hitachi gyémántfúrók

2010-10-30 17:05:30 | Módosítva: 2010-10-30 17:09:06

Megszámolta valaha, hogy hány furatot kell készítenie egy átlagos méretű házban? Elég sokat! Fúrni kell a tartozékok rögzítéséhez és fúrni a gépészeti csővezetékeknek. Így gyakran előfordul, hogy a drága burkolóanyagot kell megfúrni, ami nem is olyan egyszerű, különösen, ha az kerámia, vagy üveg. A fúróhegy el tud vándorolni, a csempe megrepedhet, vagy akár el is törhet.

A Hitachi gyémántfúróval ön egyszerűen és könnyen fúrhat kerámiát, nem számít, hogy kemény. Könnyen tud a kívánt helyre fúrni és egyszerűen tudja a fúrót egyenesen tartani. Tapasztalni fogja, hogy milyen könnyű a használata; nem vándorol el és a végeredmény egy szabályos furat. A gyémántfúró üreges szerkezete miatt a pépes forgács könnyen eltávolítható. A gyémántfúró a legalkalmasabb szerszám a gyors és biztonságos fúráshoz akkumulátoros fúrógépek és csavarbehajtók használatával is. A magas minőségű anyagok garantálják a rendkívül hosszú élettartamot.

A burkolóanyagok fúrásának ez a leghatékonyabb módszere. A domborított, szinterelt fejjel könnyen kezdheti a furat készítését, és gyorsan végezhet vele. Nagyon pontosan lehet pozícionálni, nem szükséges előfúrni, fúrás közben nem mászik el a fúró.
A gyémántfúrót hűteni kell, ezért a Hitachi kifejlesztett egy speciális hűtővíztartályt, ami automatikusan adagolja a hűtéshez szükséges vizet, valamint jelöli a furat helyes pozícióját. Ez az univerzális vízcsepegtető használható minden méretű Hitachi gyémántfúróhoz.
Egy hasított fúrófej és az árok juttatja el a hűtőfolyadékot a furatba, hogy biztosítsa a gyémántfej hosszú élettartamát. A fúrómag tökéletesen vezeti a fúrót, és megakadályozza annak az elvándorlását a műveletvégzés alatt. A forgács könnyen és gyorsan eltávolítható, nincs időveszteség, ha egyszerre több furatot kell készíteni. Alkalmas valamennyi akkumulátoros fúrógépbe.

A Hitachi gyémántfúrók teljesítményét nem befolyásolják a különböző munkahelyzetek. Nincs előre meghatározott fúrási sebesség a gyémántfúrók használatához. A keményen hegesztett gyémántnak köszönhetően minimális a sérülés veszélye. Akkor is kicsi a törés lehetősége, ha nem pont 90 fokban tartjuk a fúrót a munkadarabhoz képest.
A Hitachi gyémántfúrók a legszívósabb és legkeményebb acélból készülnek.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fúrás

Egy-egy lyuk kifúrása minden háztartásban szükségessé válhat, így egy alap fúrógépre mindenkinek szüksége van. A fúrógépek folyamatosan fejlődnek, és ezen a téren is hódít az akkumulátoros...


Biztonság, kényelem és elegancia

A függőleges vágásoknál a határ a fejmagasság, hiszen e fölött az akár szúrós, vagy tüskés nyesedék pont a vágást végző személyre hull. Ennek tudatában felmerül a kérdés, hogy mégis miért ezt a...