Íróasztal megoldások

2017-03-21 09:10:46 | Módosítva: 2017-03-21 09:15:13

Otthonunkban általában szükség van egy olyan helyre, ahol az éppen szükséges otthoni „adminisztrációt”, vagy az esetleg hazavitt munkákat el lehet végezni. Hogy hol lehet egy írásra alkalmas asztallapot, vagy méretre készített íróasztalt elhelyezni, és az milyen megoldású lehet, azt mindig a lakás adottságai határozzák meg. Természetesen az ötletesség – mint mindenben – e téren is sokat számít.


A megoldások „felfedezéséhez” íme néhány ötlet

A kétszintes lakótérben magától adódik a lépcső alatti rész ilyen célra való hasznosítása. A lépcső alá beépített fiókos szekrény erre úgy lesz kényelmesen alkalmas, ha kifordítható. A nagyobb alapterületű szobákban viszonylag könnyű az író­asztalt egy ötletesen kialakított térelválasztó bútor és az oldalfal közé elhelyezni, és így egy ideálisnak mondható otthoni irodánk lesz. Szűkebb környezetben ez nehezebb, ám az asztalt egy lehajtható lap is helyettesítheti. Egy komódnak a tetejét lehet ilyen célra – természetesen némi átalakítással – kihúzható asztallappá változtatni. Végszükség esetén a radiátor fölé is felszerelhető egy asztallap.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Íróasztal megoldások

A számítógép használat mindennapossá válásával, már nem csak az iskolába járó gyerekeknek, hanem az egész családnak szüksége lehet otthoni „irodára”. Ez nem új szokás társadalmunkban, csak a...


Bútor polcos elemekből

Hatalmas a választék a különböző méretű polcos elemekből a bútorboltokban. Egy kis kreativitással komplett rendszereket építhetünk belőlük, és ehhez nem szükséges mégasztalosműhellyé sem...