Íróasztal megoldások

2017-03-21 09:10:46 | Módosítva: 2017-03-21 09:15:13

Otthonunkban általában szükség van egy olyan helyre, ahol az éppen szükséges otthoni „adminisztrációt”, vagy az esetleg hazavitt munkákat el lehet végezni. Hogy hol lehet egy írásra alkalmas asztallapot, vagy méretre készített íróasztalt elhelyezni, és az milyen megoldású lehet, azt mindig a lakás adottságai határozzák meg. Természetesen az ötletesség – mint mindenben – e téren is sokat számít.


A megoldások „felfedezéséhez” íme néhány ötlet

A kétszintes lakótérben magától adódik a lépcső alatti rész ilyen célra való hasznosítása. A lépcső alá beépített fiókos szekrény erre úgy lesz kényelmesen alkalmas, ha kifordítható. A nagyobb alapterületű szobákban viszonylag könnyű az író­asztalt egy ötletesen kialakított térelválasztó bútor és az oldalfal közé elhelyezni, és így egy ideálisnak mondható otthoni irodánk lesz. Szűkebb környezetben ez nehezebb, ám az asztalt egy lehajtható lap is helyettesítheti. Egy komódnak a tetejét lehet ilyen célra – természetesen némi átalakítással – kihúzható asztallappá változtatni. Végszükség esetén a radiátor fölé is felszerelhető egy asztallap.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Íróasztal nem csak tanulóknak

Az iskola a legtöbb családnak anyagilag jelentős megterhelést jelent. Nem csak a tankönyveket, füzeteket, írószereket kell megvásárolni, a tanuláshoz, leckeíráshoz megfelelő helyre, előbb-utóbb...


Íróasztali lámpák

Az íróasztali lámpák szerepe tagadhatatlanul nagyon fontos szinte az év minden napján, különösen a fényszegény őszi, téli időszakban. A céljuk, hogy egyadott munkaterület ideális megvilágítását...