A legkényelmesebb építkezés

2021-09-15 16:25:08 | Módosítva: 2021-09-15 16:29:14

Minden embernek alapvető célja, hogy biztonságban és kényelemben éljen, nevelje a gyerekeit, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, melybe olyan sok időt, energiát és pénzt fektetett, minden szempontból a legjobb befektetés volt.


Az Ytong Kész Ház program immár 15 éve indult, mely kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült. A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minőség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. Az Ytong Kész Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő megoldást kínál. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését, valamint az építkezés bonyolítását fogják össze úgy, hogy kezelik a helyi területi adottságokat és az építtetői igényeket egyaránt.

Ahhoz, hogy a magánszemélyek elgondolásai testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házat tartalmazó mintaterv katalógusból választhat. A különféle típustervek megkönnyítik a döntést, a megfelelő megoldást illetően. A tervek sokrétűek, a tetszetős architektúra mellett változatos igények kielégítésére is alkalmasak. Az épület külsőjén túl, egyaránt fontos a helyiségek jó beosztása, mert ez teszi lehetővé, hogy a család a leendő új otthonában jól érezze magát.


Az építésszel együtt kell gondolkodni és dolgozni, mert csak így tud a megrendelő a személyes igényeinek leginkább megfelelő házat kialakíttatni magának. Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenekelőtt azért is fontos, mert utólag sokkal nehezebb és bonyolultabb változtatni az épületen, a módosítások miatt növekednek a költségek és emelkedik az építkezésre fordított idő. A magánépíttető által kiválasztott mintatervet partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik.

A Kész Ház program az egész országban kijelölt partneri háló­zaton keresztül működik, így a legközelebb eső Ytong Kész Ház Partnerrel közösen valósulhat meg a házépítéssel kapcsolatos elképzelés.


Bővebb információ: +36-80-69-69-00
zoldszam@xella.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Készházak: robbanásszerűen nő építésük üteme

Egy megfelelően szigetelt könnyűszerkezetes, szerelt technológiás készház olcsóbb, környezettudatosabb, gyorsabb és zöldebb. Talán ez is az oka annak, hogy több mint ötszörösére nőtt az újonnan...


Rezsicsökkentő készházak

Az építőipari kapacitás- és építőanyaghiány, illetve a megemelkedett anyag- és energiaköltségek hatására az építtetők egyre nagyobb számban választják a méretre gyártott, kiváló szigetelésű...