A legkényelmesebb építkezés

2021-09-15 16:25:08 | Módosítva: 2021-09-15 16:29:14

Minden embernek alapvető célja, hogy biztonságban és kényelemben éljen, nevelje a gyerekeit, azzal a meggyőződéssel, hogy a családi ház, melybe olyan sok időt, energiát és pénzt fektetett, minden szempontból a legjobb befektetés volt.


Az Ytong Kész Ház program immár 15 éve indult, mely kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült. A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. Olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minőség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. Az Ytong Kész Ház Partnerein keresztül komplex, az építés teljes folyamatát lefedő megoldást kínál. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését, valamint az építkezés bonyolítását fogják össze úgy, hogy kezelik a helyi területi adottságokat és az építtetői igényeket egyaránt.

Ahhoz, hogy a magánszemélyek elgondolásai testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házat tartalmazó mintaterv katalógusból választhat. A különféle típustervek megkönnyítik a döntést, a megfelelő megoldást illetően. A tervek sokrétűek, a tetszetős architektúra mellett változatos igények kielégítésére is alkalmasak. Az épület külsőjén túl, egyaránt fontos a helyiségek jó beosztása, mert ez teszi lehetővé, hogy a család a leendő új otthonában jól érezze magát.


Az építésszel együtt kell gondolkodni és dolgozni, mert csak így tud a megrendelő a személyes igényeinek leginkább megfelelő házat kialakíttatni magának. Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenekelőtt azért is fontos, mert utólag sokkal nehezebb és bonyolultabb változtatni az épületen, a módosítások miatt növekednek a költségek és emelkedik az építkezésre fordított idő. A magánépíttető által kiválasztott mintatervet partnereink az adott helyszínre adaptálják, vagy szükség esetén áttervezik.

A Kész Ház program az egész országban kijelölt partneri háló­zaton keresztül működik, így a legközelebb eső Ytong Kész Ház Partnerrel közösen valósulhat meg a házépítéssel kapcsolatos elképzelés.


Bővebb információ: +36-80-69-69-00
zoldszam@xella.com

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A legkényelmesebb építkezés

Kétféle embertípus van, ha az építkezés kerül szóba: az egyik szeret mindent maga intézni, szaladgálni a beszerzendő anyagok után, vásárolni, intézkedni, nyüzsögni. És vannak azok, akik a...


Készházak, az építési piac nyertesei

Korábban rendszeresen használta a köznyelv azt a kifejezést, hogy könnyűszerkezetes ház. Ma az építési szakemberek kifejezetten kerülik ezt az elnevezést, mert meglehetősen pejoratív értelmezés...