A parketta mindkét oldalán

2022-01-25 10:34:09 | Módosítva: 2022-02-26 07:36:20

A Vodicska Kft. magyar cég, korszerű összetételű, környezetbarát, szervesoldószer-mentes, vizes bázisú diszperziós ragasztók és lakkok fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozik, amelyek között bútoripari-, építőipari ragasztók és lakkok is találhatók. 

A felhasználók javaslatainak, igényeinek figyelembe vételével olyan vizes diszperziós parkettaragasztó anyagot fejlesztettek ki, amely visszafordítva a negatív előítéletet a szerves oldószeres ragasztók méltó versenytársa lett.

Parketta Plusz ragasztó a szerves oldószeres parkettaragasztók előnyös tulajdonságait nyújtja, azok egészségre és a környezetre gyakorolt veszélyes hatásai nélkül. Megfelelő fogazású kenőlemezzel jól kenhető, könnyen bedolgozható. Az egyenetlen felületen húzott bordák is tartósan megmaradnak, az anyag nem folyik szét, a parketta és az aljzat közötti hézagokat, egyenetlenségeket áthidalja. A biztonságos kötéshez kevesebb ragasztóanyagra van szükség.

A Plastdu PUR parkettalakk-család vizes diszperziós, 100%-ban poliuretán alapú, egykomponensű, önmagában térhálósodó lakk. Nagy kopásállósággal, karcállósággal, víz- és vegyszerállósággal rendelkezik, csúszásmentes felületet ad. Fényes (F), selyemfényű (S) valamint matt (M) változatban kerül forgalomba.

A szokásos módon velúr-hengerrel, széles, finomszőrű ecsettel, kefével felhordható. Külön alapozót nem igényel, de erősen nedvszívó fafajták esetén célszerű kenőlemezzel alapozni, hogy a vékony lakkréteg lezárja a felületet.

Vodicska Kft.
+36-30-9-333-793

www.vodicska.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Flexibilis ragasztók és fugázók

Bár két különböző anyagról és technikáról van szó, azért a kettő között van összefüggés. A csempéket, járólapokat előbb le kell ragasztanunk – ehhez használjuk a csemperagasztót –, majd a...


Csiszolt fapadlók lakkozása

Mivel a nyers fáig lecsiszolt fapadlók felületi kezelés nélkül gyorsan elpiszkolódnának, ezt csak megfelelő felületvédő lakkrétegek felhordásával lehet megakadályozni. Ezek a bevonatok nemcsak...