Falburkolatok új generációja

2017-05-08 08:30:18 | Módosítva: 2017-05-08 08:35:46

Az idén 20 éves újHÁZ Centrum a növekvő fogyasztói igények miatt évről évre bővíti termékeinek körét. A szaniterek és csempék mellett most a legújabb építészeti trendeknek megfelelő beton falburkolatok sorát vonultatják fel álmaik otthonát felépítő vásárlóik számára.


Időtlen elegancia és energiahatékonyság

A Fabrostone termékpaletta minden darabja a gondos tervezés mellett kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül – így ötvözik a termékek a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját. Az anyagában színezett könnyűbetonból készülő Fabrostone falburkolatok gazdag szín- és formaválasztékú darabokból állnak, így segítségükkel egyedi és esztétikus homlokzatok, lábazatok, illetve falfelületek alakíthatók ki, szabad teret adva a tervezők fantáziájának. A különös szakértelemmel fejlesztett burkolatok előnye, hogy nehezen szennyeződnek, ráadásul kiváló hőszigetelő tulajdonságaik miatt növelik otthona energiahatékonyságát.
Az elemek felrakása könnyű, gyors és nem igényel nagy szakértelmet, mivel pedig a munkálatok során vágási veszteség és hulladék szinte nem is keletkezik, maximálisan környezetbarátnak tekinthető. A kizárólag az újHÁZ Centrum szakkereskedéseiben elérhető új generációs burkolatok időtlen eleganciával ruházzák fel háza kül- és beltéri falfelületeit, így teremtve romantikus és meleg érzést otthonába.

újHÁZ Építőanyag Nagykereskedelmi Zrt.
9111 Tényő, Fő utca 2.
Telefon: (+36-96) 513-790
E-mail: info@uj-haz.hu
www.ujhazcentrum.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hőszigetelő és falburkoló lap

Az előre gyártott, egyesített hőszigetelő és falburkoló lapokkal egyszerre lehet burkolni és hőszigetelni.


Isocell hőszigetelés

Az Isocell optimális szigetelőanyag, jellemzője az alacsony hővezetési tényező. A jó szigetellő anyagokkal szembeni elvárásoknak télen és nyáron is egyaránt megfelel. Az Isocell rendszer egyik...