Bosch szerszám készletek

A barkácsolóknak nem nehéz karácsonykor örömteli meglepetést szerezni. Egy jó minőségű szerszámmal biztosak lehetünk a sikerben. Ha viszont abszolút biztosak szeretnénk lenni a dolgunkban, akkor a Bosch új, Titánium Plus készleteit feltétlenül meg kell ismernünk. Ezek ugyanis célirányosan összeállított szerszámokat tartalmaznak, mégpedig az alkalomhoz illő köntösben, s nem utolsó sorban igen előnyös áron.

Korrekt és jól összeválogatott a Titanium Plus 30 darabos fúrókészlete. Műanyag dobozának kinyitható első tálcája négy falfúrásra alkalmas keményfémlapkás fúrót tartalmaz 4, 5, 6, 7 mm-es átmérőben, felettük pedig egy 90 fokos süllyesztőmaró van. A középső tálcában 1,5 mm átmérőtől - 0,5 emelkedéssel - titánium ötvözetű kopásálló fémfúró készlet sorakozik, míg a harmadik tálcát képező doboz aljnak süllyesztékei négy fafúrót, továbbá egy 10 darabos titániumötvözetű csavarbehajtó bit-készletet és univerzális, mágneses tartószárat foglalnak magukba. Ezek kiváló kopásállóságú anyagból készült szerszámok, és mindenki számára nagyon becsesek. A 30 db-os Titanium Plus fúrókészlet ajánlott fogyasztói ára 3800 Ft.
A Bosch új mágneses csavarozó készlete 46 darabos. Csavarbehajtója jól kézbeálló darab, nyele gumibevonatú, szára pedig racsnis, ami jelentősen meggyorsítja a különféle kötőelemek behajtását. Az erős állandó mágnest rejtő behajtóba 8 db lapos, egyélű, 8 db kereszthornyú Phillips bit, 8 db hatszögű, ún. imbusz, és 8 db belső nyílású, hatszögű Torx bit, valamint 4-4 db Phillips és Pozidriv bit sorakozik a műanyagtárakban. A csavarbehajtó készletet dugókulcsok egészítik ki. Ajánlott fogyasztói ára 6300 Ft.
A 100 darabos Titánium Plus a készletek készletének mondható, ugyanis minden szerszámot, amely fúráshoz, csavarozáshoz szükséges, megtalálhatunk benne. Praktikus műanyag dobozának kihajtható fedele 8 darabos illetve 10 darabos komplett fal- és fafúrókészlet tartalmaz. A tároló doboz aljának fészkeiben további "szerszámcsemegék" sorakoznak. A 19 db-os titánium ötvözetű fémfúrókészlet 1-10 mm-ig terjed. Fa- és könnyű szerkezetű anyagokba készítendő nagy átmérőjű lyukak készítésére három, 16, 22, és 32 mm-es lapos marófúrót is tartalmaz, amelynek tartósságát a nagy kopásállóságú titánium ötvözet garantálja. Ritka ínyencség a 4 db-os fúrókorona készlet, a hozzávaló központosító szárral, a csigafúrókra erősíthető 4 mélységhatároló gyűrű és egy spéci, csuklós behajtónyél, ami természetesen racsnis, 45 és 90 fokban elfordított szárát anyával lehet szilárdan rögzíteni. A tálcában egy vízszintmérő és kis elemlámpa is van. A jobb oldali fedélben lapos, egyenes, hatszögű imbusz, Torx, Pozidriv és Phillips bitek sorakoznak. A 40 db-os készletben a leggyakrabban használatosabb bitekből kettő is van. A készletet süllyesztőmaró, univerzális bittartó szár, és 5-12- mm-es dugókulcs sorozat teszi teljesen kompletté. Ajánlott fogyasztói ára 12 500 Ft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Házhoz visszük a tavaszt

Nem véletlenül mondják a tavaszra, hogy szeszélyes, hiszen idén is megtréfált minket. Nemrég úgy tűnt megérkezett, de mire felocsúdtunk, és nekiálltunk volna a kerti munkáknak, hóeséssel lepett...


Akkus kéziszerszámgépek

Egy gondozott kertben nem elég végigtolni a fűnyírót kéthetente a gyepen, számtalan feladat van, ami még talán fáradtságosabb is, mint a fűnyírás. Ezeket a feladatokat sokan kéziszerszámokkal...