Bosch szerszám készletek

A barkácsolóknak nem nehéz karácsonykor örömteli meglepetést szerezni. Egy jó minőségű szerszámmal biztosak lehetünk a sikerben. Ha viszont abszolút biztosak szeretnénk lenni a dolgunkban, akkor a Bosch új, Titánium Plus készleteit feltétlenül meg kell ismernünk. Ezek ugyanis célirányosan összeállított szerszámokat tartalmaznak, mégpedig az alkalomhoz illő köntösben, s nem utolsó sorban igen előnyös áron.

Korrekt és jól összeválogatott a Titanium Plus 30 darabos fúrókészlete. Műanyag dobozának kinyitható első tálcája négy falfúrásra alkalmas keményfémlapkás fúrót tartalmaz 4, 5, 6, 7 mm-es átmérőben, felettük pedig egy 90 fokos süllyesztőmaró van. A középső tálcában 1,5 mm átmérőtől - 0,5 emelkedéssel - titánium ötvözetű kopásálló fémfúró készlet sorakozik, míg a harmadik tálcát képező doboz aljnak süllyesztékei négy fafúrót, továbbá egy 10 darabos titániumötvözetű csavarbehajtó bit-készletet és univerzális, mágneses tartószárat foglalnak magukba. Ezek kiváló kopásállóságú anyagból készült szerszámok, és mindenki számára nagyon becsesek. A 30 db-os Titanium Plus fúrókészlet ajánlott fogyasztói ára 3800 Ft.
A Bosch új mágneses csavarozó készlete 46 darabos. Csavarbehajtója jól kézbeálló darab, nyele gumibevonatú, szára pedig racsnis, ami jelentősen meggyorsítja a különféle kötőelemek behajtását. Az erős állandó mágnest rejtő behajtóba 8 db lapos, egyélű, 8 db kereszthornyú Phillips bit, 8 db hatszögű, ún. imbusz, és 8 db belső nyílású, hatszögű Torx bit, valamint 4-4 db Phillips és Pozidriv bit sorakozik a műanyagtárakban. A csavarbehajtó készletet dugókulcsok egészítik ki. Ajánlott fogyasztói ára 6300 Ft.
A 100 darabos Titánium Plus a készletek készletének mondható, ugyanis minden szerszámot, amely fúráshoz, csavarozáshoz szükséges, megtalálhatunk benne. Praktikus műanyag dobozának kihajtható fedele 8 darabos illetve 10 darabos komplett fal- és fafúrókészlet tartalmaz. A tároló doboz aljának fészkeiben további "szerszámcsemegék" sorakoznak. A 19 db-os titánium ötvözetű fémfúrókészlet 1-10 mm-ig terjed. Fa- és könnyű szerkezetű anyagokba készítendő nagy átmérőjű lyukak készítésére három, 16, 22, és 32 mm-es lapos marófúrót is tartalmaz, amelynek tartósságát a nagy kopásállóságú titánium ötvözet garantálja. Ritka ínyencség a 4 db-os fúrókorona készlet, a hozzávaló központosító szárral, a csigafúrókra erősíthető 4 mélységhatároló gyűrű és egy spéci, csuklós behajtónyél, ami természetesen racsnis, 45 és 90 fokban elfordított szárát anyával lehet szilárdan rögzíteni. A tálcában egy vízszintmérő és kis elemlámpa is van. A jobb oldali fedélben lapos, egyenes, hatszögű imbusz, Torx, Pozidriv és Phillips bitek sorakoznak. A 40 db-os készletben a leggyakrabban használatosabb bitekből kettő is van. A készletet süllyesztőmaró, univerzális bittartó szár, és 5-12- mm-es dugókulcs sorozat teszi teljesen kompletté. Ajánlott fogyasztói ára 12 500 Ft.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

NiCd és a Li-ion akkuk

Gyakran merül fel a kérdés az akkus meghajtású szerszámgépeknél, hogy milyen típusú akku afelhasználói célnak legmegfelelőbb energiaforrás. Ezt többnyire agép használatának gyakorisága és...


Az akku élettartamáról

Azzal már semmi újdonságot nem mondunk, hogy szerszámgépeink, kerti eszközeink és háztartási gépeink egyre nagyobb része akkumulátoros üzemeltetésű. Az akku nyújtotta korlátlan szabadság, az...