Pára az otthonában?

2010-03-21 23:45:10 | Módosítva: 2010-03-26 16:12:35

A magyar háztartások nagy részénél gondot okoz a magas páratartalom, mely az esetleges egészségi ártalmak mellett károsíthatja a falakat (penészedés, vakolat mállása), a levegő dohos szagú és a ruhanemű nyirkos tapintású lehet. Mindezen problémákra nyújt megoldást a Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék.

Az asztmában szenvedő gyermekeknél légzési nehézségeket, fulladást idézhet elő a levegő magas páratartalma, sőt még egészséges embereknél is asztmatikus tüneteket válthat ki. A magas páratartalom a lakásban azonban nemcsak légzési rendellenességeknek, hanem bizonyos lelki problémáknak is okozója lehet. Megfigyelték, hogy frusztráció, szorongás, levertség, betegségtől való félelemérzet alakulhat ki. A páradús környezetben az ember reakcióideje lecsökken, valamint a bőrnek kellemetlen nyirkos tapintása lesz.
A Ceresit STOP Pára magába szívja a levegőben lévő felesleges páramennyiséget, és ez által a helyiség páratartalmát az optimális szintre csökkenti. Más párátlanító berendezésekkel ellentétben nem szárítja túl a levegőt, így használatával a túl száraz levegő által kiváltott problémák is elkerülhetők.
Használata egyszerű és gazdaságos. Nem kell hozzá elektromos áram, éppen ezért bárhol üzemeltethető. A Ceresit STOP Pára páramentesítő készülék páragyűjtő tablettával működik. A páragyűjtő tabletta különlegesen erős nedvszívó képességű aktív kristályokból áll, amelyek biztosítják a tabletta hatékony működését. Ezek a kristályok magába szívják a levegő felesleges nedvességtartalmát, ami sóoldat formájában kicsapódik a készülék tartályában. Amint a sóoldat mennyisége megtölti a gyűjtőtartályt, az oldatot a lefolyóba kell önteni.
A Ceresit STOP Pára a páramentesítés egyszerű és biztonságos módját kínálja mindazoknak, akik nem szeretnének erre a célra irreálisan nagy összeget költeni, mégis biztonságban szeretnék tudni családjukat és tulajdonukat a magas páratartalom káros hatásaitól. A Ceresit STOP Pára használható a lakás minden helyiségében, pincékben, de hasznos lehet a hétvégi házban vagy a téli időszakra lezárt nyaralóban.

Az egészségügyi bajokon túl védelmet nyújthat a penészedés, a vakolat mállása, a dohosodás ellen is. Az utántöltő tabletta elérhető enyhe levendula illatú változatban is. A szekrényeket, fiókokat a páragyűjtő illatpárna segít frissen és illatosan tartani.
Kapható hipermarketekben, barkácsáruházakban és egyes festék-vegyi szakkereskedésekben.

www.stoppara.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

fmajki avatarja

fmajki         páramentesítő készülék

Nem rossz ez a Ceresit, de csak átmeneti megoldást nyújt. Ismerősök beszámoltak róla, hogy működik csak elég költséges újra és újra venni a tablettát. Érdemes akkor már egy páramentesítőt beszerezni, a neten böngészve sokan a Trotec TTK 50 S esküsznek.

Tavaszi gyepek

Egyik telekszomszédom környékünkön híressé vált szavajárása, hogy "a fű a leghaszontalanabb kertészeti kultúra. Pénzt áldozunk arra, hogy elvessük, öntözzük, hogy nőjön, zöldelljen, dolgozunk vele,...


Algásodás és falpenész megszüntetése

Lakásának falain vagy mennyezetén penész jelent meg? Ez legtöbbször egy nem megfelelően kidolgozott részlet következménye azokon a helyeken, ahol hiányos a hővédelem, és emiatt kondenzációs...