Éjjeliszekrények

2014-05-19 11:09:19 | Módosítva: 2014-05-19 11:15:46

Függetlenül attól, hogy kinek-kinek mekkora lakása van, és abban a hálóhely hogyan van kialakítva, éjjeliszekrényre – vagy funkciójában éjjeliszekrényre – szükség van.

Sokféle funkció

Ha jól végig gondoljuk, a hálószobát többféle tevékenységre is használjuk: tv-t nézünk, olvasunk elalvás előtt, kávét iszunk, reggelizünk, esetleg számítógépezünk az ágyban. Ilyenkor mindenféle eszközt használunk tv távirányítót, a kávéscsészét, szemüveget, laptopot, táblagépet, okostelefont stb. Ezeket éjszakára biztonságosan le kell tennünk, reggel viszont jó, ha kéznél vannak, anélkül, hogy kikelnénk az ágyból. És vannak olyan tárgyak is, mint az olvasólámpa, zsebkendő vagy az ébresztőóra, melyeknek állandó helyet kell biztosítanunk közelünkben.


Az éjjeliszekrény az egyik legkisebb berendezési tárgy a lakásban, így jelentős anyagi ráfordítást nem igényel, viszont az egyik legfontosabb is, hiszen a pihenési időnkben kell, hogy teljes komfortot biztosítson. Érdemes tehát akkor is vásárolni, vagy inkább méretre készíttetni, ha alig-alig van helyünk.

A kisállat-barátoknak helytakarékos megoldás, ha kedvencük pihenőhelye éjszaka is a közvetlen közelben van. Ehhez sem kell különlegesség. Egy cica vagy kistestű kutya számára kényelmes hely alakítható ki egy jól kiválasztott éjjeliszekrényben. Ekkor csak a kerekes változatról kell lemondanunk, mert a házi kedvencnek stabil lábakon álló fekhelyre van szüksége.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Egyedi dohányzóasztalok

A nappali szobákban a kedvelt dohányzóasztal kellő kreativitással több célú, egyedi bútordarabbá alakítható, újabb funkciókra is alkalmassá tehető. Például egy-két méretre készült ajtós...


A nem „hófehér leányszoba”

A romantikus regények hófehér leányszobája rég a múlté, sőt már a kifejezetten lányosnak mondott rózsaszín sem egyeduralkodó. Mert miért ne lehetne egy kislánynak a megszokottól eltérően kék, zöld,...