„a legjobb otthon” lakberendezési kiállítás és vásár

2014-04-08 13:02:24 | Módosítva: 2014-05-20 10:13:08

A Syma Rendezvényközpont 2014. május 9-11. között várja a lakberendezés szerelmeseit és azokat, akik egy kicsit szebbé szeretnék varázsolni az otthonukat. Bútorok, textíliák, szövetek, kiegészítők sokasága teszi változatossá a kiállítási területet, a szakmai és populáris programok pedig a hasznos időtöltést biztosítanak a látogatóknak.


A rendezvény szakmai támogatója a Lakberendezők Országos Szövetsége. A szövetség elnöke Ács Erzsébet elmondta, hogy a standjukat az „Év Lakberendezője 2013.” pályázat nyertesei tervezik meg, ahol bemutatják a legújabb trendeket, bútorokat és anyagokat. A stand szakmai partnerei kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak a kiállításra érkezőknek, a neves tervezők pedig ingyenes lakberendezési tanácsokkal várják a rendezvény látogatóit, mindhárom kiállítási napon. A Lakberendezők Országos Szövetsége 2014. május 9-én, pénteken szakmai fórumot szervez, amelynek részletei a LOSZ honlapján, a www.lakberendezok.hu weboldalon találhatók. A szövetség nem csak a szakmabeliekre gondol, a nagyközönség számára praktikus lakberendezési ötleteket ad a szombati és a vasárnapi színpadi előadásain. Az előadások időpontjai a www.syma.hu weboldalon találhatók.


„a legjobb otthon” Lakberendezési Kiállítás és Vásár vendége lesz a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület is, amelynek elnöke, Tóth Antal, arról tájékoztatta a szervezőket, hogy a rendezvény első napján, 2014. május 9-én, 11 órakor szakmai fórumot szerveznek az érdeklődő szakmabelieknek, amelynek programjáról a www.festnet.hu weboldalon tájékozódhatnak. A testület a szakma képviselőinek és a nagyközönségnek egyaránt – a rendezvény ideje alatt, a színpadon – előadásokat tart a legújabb festéktípusokat és festési technikákat bemutatva, mint például a térdíszítő környezetbarát technikákat, a freskó tapétát, vagy a hőtükör-hatással bíró termofestéket.

A színpadi előadások időpontja:

2014. május 10. szombat 10.30
2014. május 11. vasárnap 10.30

A kiállításon nyereményjátékon vehetnek részt a látogatók, amelyen nagy értékű ajándékokat nyerhetnek: wellness hétvégét, értékes bútor vásárlási utalványokat, és festményeket.

A gyerekekre is gondoltak; a TV maci szobájában az M2 gyerekcsatorna népszerű műsorvezetői várják őket. Segítségükkel olyan kézzel elkészíthető tárgyakat alkothatnak, amelyek majd a szobájukat díszíthetik. A szülők addig megpihenhetnek a kényelmes babzsák fotelekben, vagy a szomszédos Design Stúdióban tanulhatják meg, miként lehet színt és izgalmas környezetet varázsolni az otthonukba.


Rajzpályázatot is hirdetnek az általános iskolásoknak „A legmenőbb gyerekszoba” címmel. A rajzok a kiállításon megtekinthetők, a legszebb rajzot a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke választja ki, a vasárnapi eredményhirdetésen ő adja át a nyertesnek az ajándékot.

A kiállításon Mátrai Katalin siket festőnőt is megnézhetjük munka közben. Az alkotásait meg lehet vásárolni, egy képét pedig a nyereményjátékon kisorsolják. Mindenkit szeretettel várnak a Syma Rendezvényközpontban!


Információ: www.syma.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Virágállványok a lakásban

A hideg idő beálltával több figyelmet fordítunk szobanövényeinkre. A kertből, a teraszról is beköltöztetünk néhány példányt, és a lakás komfortérzetét is növeljük több szobanövénnyel. Azt is...


Különleges enteriőrök

Egy lakószobát, vagy annak egy sarkát nemcsak különleges formájú berendezési tárgyakkal, hanem azok eltérő bevonó huzataival, vagyakontrasztos falfestés és 3D elemes lambériához jól...