„a legjobb otthon” lakberendezési kiállítás és vásár

2014-04-08 13:02:24 | Módosítva: 2014-05-20 10:13:08

A Syma Rendezvényközpont 2014. május 9-11. között várja a lakberendezés szerelmeseit és azokat, akik egy kicsit szebbé szeretnék varázsolni az otthonukat. Bútorok, textíliák, szövetek, kiegészítők sokasága teszi változatossá a kiállítási területet, a szakmai és populáris programok pedig a hasznos időtöltést biztosítanak a látogatóknak.


A rendezvény szakmai támogatója a Lakberendezők Országos Szövetsége. A szövetség elnöke Ács Erzsébet elmondta, hogy a standjukat az „Év Lakberendezője 2013.” pályázat nyertesei tervezik meg, ahol bemutatják a legújabb trendeket, bútorokat és anyagokat. A stand szakmai partnerei kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálnak a kiállításra érkezőknek, a neves tervezők pedig ingyenes lakberendezési tanácsokkal várják a rendezvény látogatóit, mindhárom kiállítási napon. A Lakberendezők Országos Szövetsége 2014. május 9-én, pénteken szakmai fórumot szervez, amelynek részletei a LOSZ honlapján, a www.lakberendezok.hu weboldalon találhatók. A szövetség nem csak a szakmabeliekre gondol, a nagyközönség számára praktikus lakberendezési ötleteket ad a szombati és a vasárnapi színpadi előadásain. Az előadások időpontjai a www.syma.hu weboldalon találhatók.


„a legjobb otthon” Lakberendezési Kiállítás és Vásár vendége lesz a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület is, amelynek elnöke, Tóth Antal, arról tájékoztatta a szervezőket, hogy a rendezvény első napján, 2014. május 9-én, 11 órakor szakmai fórumot szerveznek az érdeklődő szakmabelieknek, amelynek programjáról a www.festnet.hu weboldalon tájékozódhatnak. A testület a szakma képviselőinek és a nagyközönségnek egyaránt – a rendezvény ideje alatt, a színpadon – előadásokat tart a legújabb festéktípusokat és festési technikákat bemutatva, mint például a térdíszítő környezetbarát technikákat, a freskó tapétát, vagy a hőtükör-hatással bíró termofestéket.

A színpadi előadások időpontja:

2014. május 10. szombat 10.30
2014. május 11. vasárnap 10.30

A kiállításon nyereményjátékon vehetnek részt a látogatók, amelyen nagy értékű ajándékokat nyerhetnek: wellness hétvégét, értékes bútor vásárlási utalványokat, és festményeket.

A gyerekekre is gondoltak; a TV maci szobájában az M2 gyerekcsatorna népszerű műsorvezetői várják őket. Segítségükkel olyan kézzel elkészíthető tárgyakat alkothatnak, amelyek majd a szobájukat díszíthetik. A szülők addig megpihenhetnek a kényelmes babzsák fotelekben, vagy a szomszédos Design Stúdióban tanulhatják meg, miként lehet színt és izgalmas környezetet varázsolni az otthonukba.


Rajzpályázatot is hirdetnek az általános iskolásoknak „A legmenőbb gyerekszoba” címmel. A rajzok a kiállításon megtekinthetők, a legszebb rajzot a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke választja ki, a vasárnapi eredményhirdetésen ő adja át a nyertesnek az ajándékot.

A kiállításon Mátrai Katalin siket festőnőt is megnézhetjük munka közben. Az alkotásait meg lehet vásárolni, egy képét pedig a nyereményjátékon kisorsolják. Mindenkit szeretettel várnak a Syma Rendezvényközpontban!


Információ: www.syma.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Extrém szobák

Az extrém kifejezés alatt itt a nem átlagos, nemszabályosan merőleges oldalfalakkal határolt, anagyon magas és keskeny, vagy szűk benyíló részeket magába foglaló lakóhelyiségekre utalunk. Az...